Στα Δικαστήρια ο Χανιώτης που πυροβόλησε τον 19χρονο – Ελεύθερο τον άφησε ο Εισαγγελέας 

στα-δικαστήρια-ο-χανιώτης-που-πυροβόλ-1433042

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την τρίωρη απολογία του ο 62χρονος Χανιώτης, που το βράδυ της Τετάρτης έπεσε θύμα επίθεσης και ληστείας μέσα στο σπίτι του.

Από το νοσοκομείο…. στον εισαγγελέα 

Ο επιχειρηματίας είναι αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες καθώς φέρεται να πυροβόλησε έναν 19χρονο το βράδυ της Τετάρτης, μετά από επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του μέσα στο σπίτι τους, στον Ταυρωνίτη Χανίων. (δείτε ΕΔΩ).

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ αναμένεται να του απαγγελθεί είτε η κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης είτε της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως έγραψε νωρίτερα το zarpanews.gr o 62χρονος ένοικος του σπιτιού κατά την απομάκρυνση των ληστών κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι, και να πυροβολήσει στον αέρα. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ένας 19χρονος, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν είναι μέλος της ομάδας των ληστών ή αν απλά περνούσε από το σημείο.

Εν τω μεταξύ, εξιτήριο από το νοσοκομείο, πήρε εκτός από τον 62χρονο και η σύζυγος του η οποία εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε, είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο 19χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου φρουρούμενος, στο Νοσοκομείο, με τραύματα στην ωμοπλάτη.

«Με απείλησαν ότι εάν θα καλέσω την αστυνομία θα με κάψουν»

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του.

Δήλωσε συγκλονισμένος για την επίθεση που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η 57χρονη σύζυγος του μέσα στο σπίτι τους.

«Με απείλησαν ότι εάν θα καλέσω την αστυνομία θα με κάψουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που είχε στο σπίτι του το θύμα της ληστείας, έχουν καταγραφεί τα 10 περίπου λεπτά της επίθεσης των δύο δραστών οι όποιοι χτύπησαν με τσεκούρι το 62χρονο στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ με σουγιάδες απείλησαν το τρομοκρατημένο ζευγάρι, αποσπώντας το ποσό των 5.000 ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

zarpanews.gr

12 thoughts on “Στα Δικαστήρια ο Χανιώτης που πυροβόλησε τον 19χρονο – Ελεύθερο τον άφησε ο Εισαγγελέας 

  1. Τους φιλόξενοι η Ελλάδα και μας τρομοκρατούν μέσα στο ίδιο μας το σπιτι με τα διάφορα εγκλημaτα τους και άντι να των στείλουν πίσω από εκεί που ηρθε την επόμενη μέρα , κάθονται και βάζουν τους Έλληνες μέσα. .

    1. Το 70% των Ελλήνων είναι απογοητευμένο με το επίπεδο της Δημοκρατίας στη Χώρα. Το επίπεδο ασφαλείας είναι σχεδόν μηδενικό. Στο συγκεκριμένο περιστατικό ο άνθρωπος βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα, όλες οι κατηγορίες θα εκπέσουν στο Δικαστήριο εκτός από αν το όπλο το είχε νόμιμα ή όχι.

      1. Και όμως το 70% των Ελλήνων είναι αυτοί που έχουν δημιουργησει αυτή την κατάντια στη ώρα με την ψηφο τους ! Τα ελευταια 45 χρόνια ψηφίζουμε προδότες, ανθελληνες, λαμόγια και πολιτικά σκουπίδια ! Ποιος δεν γνώριζε ότι ο γερό μητσοτάκης ήταν καταδότης στην κατοχή ? Ποιος δεν γνωριζε ότι ήταν πολιτικός απατεωνας ? Ποιος δεν γνώριζε ότι ήταν αποστάτης ? Ποιος δεν γνωρίζε ότι ήταν λαμόγιο, κλέφτης, αρχαιοκάπηλος και κλέφτης ? Θυμιθειτε το αγύριστο δάνειο της εφημερίδας κυρηκας Χανίων. Και όμως σήμερα ξαναψήφισε ο Έλληνας το επόμενο πολιτικό σκουπίδι, το γιο του, ένα σούργελο που δεν έχει διευθύνει ούτε περίπτερο στη ζωή του, το μόνο που είχε καταφέρει να παντρευτει και σε αυτό απότυχε αφού τον παράτησε ακόμα και η γυναίκα του ! Και τι έκανε ? Κατέστρεψε τη χώρα και τους Έλληνες, έκαψε τα δάση της χώρας, δολοφόνησε με την ανικανότητα του 25.000 συναθρωπους μας και άου έδειρε, ξευτιλισε και κατάστρεψε τον Έλληνα περιμένει με το δίκιο του να τον ξαναψηφίσουμε, τοσο ηλίθιοι είμαστε και το ξέρουν. Την προηγούμενη φορά ψηφίσαμε ένα άτομο που ο μόνο που ήξερε ήταν να διαδηλώνει και να στηρίζει τραμπούκους και ανθελληνες και τι έκανε? Γέμισε τη χώρα με λαθραίους, παράνομους τριτοκοσμικούς εγκληματίες και ξεπούλησε επι πληρωμή το όνομα της Μακεδονίας μας ! Τα ίδια και τα ίδια και φτάσαμε να μην έχουμε να πάμε σούπερ μάρκετ, να βάλουμε βεντζινη και να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας ! Ποιος φταίει λοιπόν αν όχι το 70 % του λαού ?

  2. Καλά σας κάνουν, εσεις διατηρείτε αυτή την σχοιζοφρενικό κατάσταση ψηφίζοντας τα σκουπίδια όλα αυτα τα χρόνια, σε οποιοδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα έδιναν Συχγαρητηρια στον νοικοκύρη ! Θέλω να δω τι θα κάνετε μόλις αρχίσουν και μπουκάρουν στα σπίτια και πηδάν…τις γυναίκες και τις κόρες σας ρε συντεκνοι……καπεταναίοι και θα σας βάζουν να τραβάτε και φωτογραφίες για να τις έχουν για ενθύμιο ! Εσεις δεν ειστε φυσιολογικός λαός, καλά σας είπε το σκουπίδι που ψηφίσατε για πρωθυπουργό ψεκασμένους, ειστε απλά ένα τσούρμο μαϊμούδων με χαλκά στη μύτη ! Το και κερατάς και δαρμένος είναι η μόνη φάση που σας ταιριάζει ! Σε άλλη χώρα το συμβάν αυτό θα είχε βγαλει το λαό στους δρόμους και θα είχε ανατρέψει κυβέρνηση, δικαστές και Βουλή. Εσεις το περνάτε στα ψιλά, πίνω τα καφεδάκι και βλεπωντας
    ΠΟΥ ΤΑ (ΤΙΑ) ΝΑ . Για δοκιμάστε να πατε στη βίλα του δοσιλογου της κατοχής που χτίστηκε με το αγύριστο δάνειο της εφημερίδας του Κυρικας να δείτε πόσοι αστυνομικοί τη φυλάνε, εσεις αν δεν κατεβάσετε τα παντελόνια μόλις μπουκάρουν οι λαθραίοι που κουβάλησαν Ελλάδα σας χώνουν και μέσα ! Δεν έχει ξαναγίνει και αληθινά με ξεπερνάει ! Ότι ψηφίσετε, εχετε !

  3. Ο/Η Σας έχουν κάνει να ενδιαφέρεστε για το χρώμα της γάτας και όχι για το φάγωμα των ποντικών λέει:

    Οταν ένας λαός έχει φτάσει στην κατάντια να μην έχει την ικανοτητα να καταλάβει ποτέ είναι θύμα, ποτέ παραβιαζωντε τα δικαιώματα του, ποτε κινδυνεύει η ζωή του και η ζωή της οικογένειας του, ποια είναι τα αναφαίρετα δικαιώματα του στις παραπάνω προϋποθέσεις, αλλά και στην κατάντια να ψηφίζει και να επιβραβεύει τους εχθρούς του που χωρίς να τον ρωτήσουν υποδούλωσαν τη χώρα εθελοντικά σε τριτοκοσμικούς λαθραίους εγκληματίες που έχουν γίνει αφεντικά τώρα με την συγκάλυψη των πολιτικών που συνεχίζει να ψηφίζει και να επιβραβεύει ο λαός αυτός είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ! Σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου η σας έχουν ψεκάσει, πάντως ειλικρινά το μέγεθος της βλακείας σας είναι πρωτόγνωρο και αποκλειστικό στους Έλληνες ! Σε καμία χώρα δεν γινωντε αυτά ! Στη Γαλλία που είχε αποικίες και μαζεύτηκαν πρώην υπήκοοι των αποίκων ο λαός ψηφισε ένας στους δυο Λεπέν για να καθαρίσει τη χώρα και να ξαναδώσει πίσω στο Γάλλο τη χώρα του, εσάς σας έχουν πείσει ( σαν …….σαΐνια που ειστε ) ότι αυτός που θέλει να ξανακάνει την Ελλάδα πατρίδα των Ελλήνων είναι …..εχθρός σας ! Και σείς τους πιστεύετε μέχρι να ρθει η ώρα να μπουκάρουν στο σπίτι σας να μεταχειριστούν όπως θέλουν τα παιδιά σας, να σας βασανίσουν, να σας σκοτώσουν, να σας δείρουν, να σας βιάσουν με την πλήρη κάλυψη των πολιτικών που ….ψηφίζετε και αν δοκιμάσετε να αντιδράσετε σας χώνουν και μέσα ! Θα σας έλεγα και σε ανωτερα αλλά έχετε χτυπήσει ταβάνι ….ηλιθιότητας !

    1. Φασίστες ρατσιστές μια άνανδρη πράξη από 2 κλεφτρονια ανοίγετε τον οχετό σας .
      Δεν κατηγορώ τον άνθρωπο που πηροβολησε …… Αν ήταν Έλληνες θα τα γράφετε αυτά;;;;

  4. Καλά του τοκαμε, στην κεφαλή την ήθελε, επίθεση μέσα στο σπίτι και βασανιστήρια στα καλά του καθουμενου; Μπράβο του πάντως ψυχραιμία, respect….
    Με την πείνα και το χάλι που θα ακολουθήσει αυτά θα είναι πολύ συχνά φαινόμενα, ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια άτομα με ικανότητα αντίστασης για να το σκέφτονται δυο φορές οι επίδοξοι κλέφτες γιατί αν περιμέναμε από τις αρχές…. κλάφτα

  5. Φασίστες ρατσιστές μια άνανδρη πράξη από 2 κλεφτρονια ανοίγετε τον οχετό σας .
    Δεν κατηγορώ τον άνθρωπο που πηροβολησε …… Αν ήταν Έλληνες θα τα γράφετε αυτά;;;;

    1. Ρε σκουπίδι Ισοκράτης, ρε ορφανό του Στάλιν, η κακία και η εχθρότητα που δείχνεις στον Έλληνα και η προσπάθεια υπεράσπισης σε 2 ¨ κλεφτρόνια ¨ ( και όχι εγκληματίες αφού χτύπησαν με τσεκούρι τον 62 νοικοκύρη και την επίσης ηλικιωμένη γυναίκα του ) το μόνο που δείχνει είναι ότι : είσαι ανθέλληνας, ίσια εχθρός του Έλληνα, έχεις γεννηθεί προδότης, είσαι εν παράσιτο τη κοινωνίας ( μάλλον ζει μ επιδόματα και χατρτηλικι πΟ το κόμμα ), και δείχνει που ηλίθιοι είναι οι Έλληνες που ανεχωνε σκουπίδια σαν του λόγου σου να μέσα του οταν σκεφτείς ότι σας συντηρούν με τα επίδοματα και τα αλλά καλούδια !
      Εκτός αν σου τα υπαγόρευσε αυτά ο Αμπντούλ χθες βράδυ που ήσουν γονατισμένος μπροστά του και ζούσες τον βίτσιο και το ονειρο σου ξευτίλα στρινγάκια .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook