Χανιά | Στο πόδι έμποροι, εστίαση και αγρότες – Κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια

χανιά-στο-πόδι-έμποροι-εστίαση-και-αγ-1169139

Κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στην Αντιπεριφέρεια Χανίων θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Εστίασης Χανίων, η Επιτροπή Αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Όπως επεσήμαναν, τόσο ο πρόεδρος των επιχειρηματιών εστίασης στα Χανιά κ. Βασίλης Οικονομάκος, όσο και ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης, όσο και ο κ. Νίκος Βουρλάκης μέλος της Επιτροπής Αγώνα και εκλεγμένος στο Δ.Σ Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και ο κ. Μανώλης Παπαδάκης εκ μέρους της Γ.Σ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ και μέλος του Δ.Σ της ΓΣΕΒΕΕ.

Όπως είπε ο κ. Οικονομάκος αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης του κλάδου θα έρθουν πολλά λουκέτα στα καταστήματα εστίασης.

Σημείωσε πως η  επιστρεπτέα προκαταβολή δεν είναι τίποτε περισσότερο από δάνειο και τόνισε πως η εστίαση ο κλάδος με τους περισσότερους φόρους

Χαρακτήρισε δε προκλητική τη στήριξη σε ακτοπλοϊκές, αεροπορικές και μεγαλοξενοδόχους, ενώ επεσήμανε πως χωρίς τη στήριξη του δημόσιου τομέα της υγείας δεν μπορεί να γίνει τίποτε για να ελεγχθεί η πανδημία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, κ. Μανούσος Σταυριανουδάκης είπε πως η κυβέρνηση δεν στηρίζει ούτε τον αγροτικό κόσμο, ούτε τις μικρές επιχειρήσεις και ανέφερε πως οι αγρότες θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Το μέλος της Επιτροπής Αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου κ.Νίκος Βουρλάκης τόνισε ότι «ενώνουμε τη φωνή μας με τους υπόλοιπους κλάδους και απαιτούμε η κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης του δημοσίου συστήματος υγείας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Τέλος ο κ. Μανώλης Παπαδάκης Χανιά είπε πως την πρώτη στιγμή και από την πρώτη καραντίνα θέσαμε τα θέματα της επιβίωσης του μικρού επαγγελματία και κάλεσε σωματεία και φορείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook