Χανιά | Στο Πασακάκι τη Δευτέρα η εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά | Video

χανιά-στο-πασακάκι-τη-δευτέρα-η-εκδήλω-1680648

Στο μνημείο Eιρήνης και Eργαζόμενων, στο Πασακάκι Χανίων θα πραγματοποηθεί την Πρωτομαγιά η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση από το Εργατικό Κέντρο και την κοινότητα Μουρνιών. Σε συνέντευξη τύπου το πρωί της Παρασκευής, στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος κάλεσαν τους πολίτες να δώσουν το παρόν:

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλη την κοινωνία των Χανίων στο Πασακάκι, στις 11 το πρωί. Μαζί με την τοπική κοινότητα θα κάνουμε εκεί την εκδήλωσή μας. Τα αιτήματα της Πρωτομαγιάς είναι πάλι επίκαιρα. Τότε πάλευαν για να έχουν οι άνθρωποι οκτώ ώρες εργασίας, οκτώ ώρες ξεκούρασης και οκτώ ώρες ύπνου. Σήμερα, το αίτημα αυτό είναι και πάλι επίκαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων, ο οποίος στη συνέχεια κατηγόρησε την παράταξη της Ταξικής Ενότητας για διασπαστικές πρακτικές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε παρακάτω τί δήλωσαν οι Δημήτρης Γιαγκουδάκης, αντιπρόεδρος του σωματείου αποκομιδής απορριμμάτων, Θανάσης Γιαννακόπουλος,  οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Χανίων, Κώστας Ηλιάκης, πρόεδρος εργαζομένων ΔΕΗ Χανίων, Διονύσης Κωνσταντουδάκης, γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Χανίων αλλά και ο Μιχάλης Σχοινάς, πρόεδρος της κοινότητας Μουρνιών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook