Χανιά | Στις επόμενες ημέρες η τοποθέτηση μαθηματικού στο Γενικό Λύκειο Βουκολιών

Εντός λίγων ημερών αναμένεται να έχει τοποθετηθεί αναπληρωτής εκπαιδευτικός, στο ΓΕΛ Βουκολιών, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του καθηγητή μαθηματικών του σχολείου.

Τα παραπάνω έγινα γνωστά από το δήμο Πλατανιά, μέσω σχετικής ανακοίνωσης:

«Ο Δήμος Πλατανιά  μετά από σχετικό έγγραφο που είχε κάνει προς τον Υφυπουργό Παιδείας κ.Βασίλειο Διγαλάκη, με το οποίο ζητούσε την άμεση τοποθέτηση Μαθηματικού στο ΓΕΛ Βουκολιών, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του καθηγητή, ενημερωθήκαμε από το γραφείο του Υπουργού και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ότι εντός μιας εβδομάδος επίκειται  ο διορισμός αναπληρωτή καθηγητή.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ζήτησε από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων , να προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, σε σχέση με τις διαδικασίες που ακολουθούνται ,προκειμένου τουλάχιστον οι μαθητές της Γ΄Τάξης του ΓΕΛ Βουκολιών να έχουν άμεσα εκπαιδευτικό.»

Σημειώνεται οτι οι μαθητές του σχολείου τις προηγούμενες ημέρες είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας την άμεση τοποθέτηση εκπαιδευτικού στο σχολείο τους.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ