Χανιά | Στα γραφεία των σουπερμάρκετ SYNKA ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Μίλησε με εργαζομένους | Photos

χανιά-στα-γραφεία-των-σουπερμάρκετ-synka-ο-765939

Στα κτίρια της διοίκησης και των γραφείων του συνεταιριστικού και καταναλωτικού ομίλου ΣΥΝ.ΚΑ. στην Αγιά Χανίων, βρέθηκε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας αρχικά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. των ΣΥΝ.ΚΑ. Αποστόλη Αλεξάκη και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αλεξάκη, ενώ στη συνέχεια μίλησε με τους εργαζομένους στο φουαγιέ των κτιρίων διοίκησης.

Τον καλωσόρισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του συνεταιρισμού Γιάννης Χατζάκης, λέγοντας πως τα ΣΥΝΚΑ είναι από τους λίγες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις εργασίας με τους ανθρώπους που συνεργάζεται.

Εκεί ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ μίλησε για τις θέσεις του κόμματος σε σχέση με τις εργασιακές σχέσεις, τα εργατικά δικαιώματα και την αναγκαιότητα οργάνωσης των εργαζόμενων σε αγωνιστικά συνδικάτα.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «θα πρέπει να πάμε σε άλλο σύστημα και άλλη οργάνωση της κοινωνίας, αφού η χώρα διαθέτει όλες εκείνες τις παραγωγικές δυνάμεις που θα της παρέχουν πλούτο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κεντρική επικαιρότητα, σε όσα συμβαίνουν με συντάξεις και επιδόματα, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να καταργηθούν όλοι οι ανντιλαϊκοί νόμοι που επέφεραν τα μνημόνια εφόσον έχουμε βγει από τα προγράμματα.

Όσων αφορά στην συσπείρωση του εργατικού κινήματος, σημείωσε ότι το ΠΑΜΕ είναι ένας ανεξάρτητος συνδικαλιστικός φορέας και έδωσε έμφαση στην αποτελεσματική και διεκδικητική στάση του, σε αντίθεση με τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook