Χανιά | Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 27χρονου δράστη – Τι δήλωσε ο πεθερός του | Video

χανιά-σοκαρισμένοι-οι-γείτονες-του-27χ-893225

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι του κύκλου του, συγγενείς, κάτοικοι και περίοικοι στις περιοχές όπου ζούσε και εργαζόταν ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού και της δολοφονίας της 60χρονης Σουζάν Ίτον.

Για τον δράστη μίλησαν γείτονες, που είχαν τυπικές σχέσεις μαζί του, αλλά και ο πεθερός του, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω, ξεκαθαρίζοντας οτι η οικογένεια έχει συγκλονιστεί από το πρωτοφανές έγκλημα για το οποίο ομολόγησε ο γαμπρός του.

Νωρίτερα, ο πεθερός του είχε δηλώσει στο protothema.gr:

«Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, μιας και ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί πως το παιδί ήταν άρρωστο.  Ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος, με τα αστεία του δεν σου άφηνε περιθώριο να σκεφτείς κάτι άλλο. Τραβούσε κάθε τόσο κάποια βίντεο και μας τα έδειχνε από διάφορα πράγματα. Τις ανιψιές μου που μένουν από πάνω και η γυναίκα μου, δεν τις ενόχλησε ποτέ.

Ξέρεις τι είναι να μην σε ξέρει η αστυνομία και να σε μάθει μέσα σε μια μέρα, μου κουβάλησε όλη την ασφάλεια εδώ… Τόσο καιρό δεν έδειχνε το οτιδήποτε, ήταν φυσιολογικός. Δεν κρυβόταν, πηγαινοερχόταν στο χωριό. Εγώ ξέρω οτι δεν έχει κάποιο βοηθό, αλλά στο χωριό του στο Μάλεμε δεν ξέρω αν έχει εργάτη. Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη, όλο κλαίει και το μόνο που της είπε, είναι ότι “ναι, το έκανα”.»

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Τρίτης και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 27χρονου δράστη – Τι δήλωσε ο πεθερός του | Video

  1. Αφού ομολόγησε και στην αστυνομία και στη σύζυγο, τότε δεν είναι «φερόμενος» ως δολοφόνος… Είναι κατά ομολογία του ο δολοφόνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook