Χανιά | Σκαρφάλωσαν και έβαψαν την Αγορά | Photos

χανιά-σκαρφάλωσαν-και-έβαψαν-την-αγορ-1582528

Μπογιες στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων άφησε για την επόμενη ημέρα η νύχτα της 6ης Δεκεμβρίου. Αφότου τελείωσε η διαδήλωση και η πορεία στο κέντρο της πόλης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο,  άγνωστοι βανδάλισαν το ιστορικό μνημείο γράφοντας συνθήματα στους τοίχους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο zarpanews.gr, οι δράστες σκαρφάλωσαν με σκάλα απο την περίφραξη του εργοταξίου και σαν… μπογιατζήδες έγραψαν με κοντάρι ψηλά στο κτίριο, με το αποτέλεσμα να φαίνεται στις φωτογραφίες:

zarpanews.gr

10 thoughts on “Χανιά | Σκαρφάλωσαν και έβαψαν την Αγορά | Photos

  1. Αστυνομία, δήμος και πολιτεία χαϊδεύουν αναρχικούς, αριστερούς, μπαχαλάκηδες και λοιπούς παραβατικούς. Αντί να τους μαντρώσουν στην Αγιά όλους μαζί, τους αφήνουν να σπάνε, να βανδαλίζουν, να καταστρέφουν. Λουστείτε τους.

    1. Εκδηλώθηκες πάλι!!! Όλοι οι αριστεροί, αριστεριστές κλπ είναι κατ’ εσένα παραβατικοί!!! Αυτοί που τοποθετούνται έως το κέντρο είναι οι μη παραβατικοί. Σα να λέμε οι ακροδεξιοί, φασίστες, ναζιστές είναι οι δεξιοί, στο κέντρο οι νεοδημοκράτες και οι κεντρώοι είναι από αριστερά έως άκρα αριστερά για σένα. ΟΙ υπόλοιποι είναι εκτός νόμου Παπαδόπουλου.
      Γιατί γράφεις Αγιά και δε γράφεις ΕΑΤ-ΕΣΑ;

      1. Όλοι οι αριστεροί μπορεί να μην είναι παραβατικοί, αλλά αυτοί που βανδαλίζουν μνημεία και καταστρέφουν περιουσίες στα Χανιά είναι 100% αριστεροί. Βρες μου ένα σύνθημα, μια αφίσα, ένα πανό που να είναι ΝΔ. Όλα είναι ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, αντιφα, αναρχικοί, τροτσκιστές, και λοιπά παρατράγουδα του 0.0001%. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι αερολογίες.

        1. Χαίρομαι που το «μάζεψες» λιγάκι, αλλά δεν μπορείς να κρύψεις την ιδεολογική σου φασιστική τοποθέτηση. Εξάλλου έχεις εκδηλωθεί και σε παλαιότερες αναρτήσεις σου. Αερολογίες και «από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα» είναι τα δικά σου σχόλια, αφού εγώ δεν έγραψα ότι οι νεοδημοκράτες γράφουν συνθήματα. Αυτά εξάλλου είναι δεν είναι του χαρακτήρα τους, για πολλούς και διαφόρους λόγους.

        2. Δεν χρειάζεται η ΝΔ αφίσες και πανο, έχει τα κανάλια της λίστας Πέτσα! Οσο για τον «βανδαλισμο» γέλασα πολύ. Βανδαλισμός σε γιαπί! Χαχχαχαχχ!

  2. Το βανδαλισμό της Δημοτικής Αγοράς δεν τον έκαναν Χανιώτες ή φοιτητές των Χανίων. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει γραφεί τόσο ψηλά σε κτήριο στα Χανιά σύνθημα με τη μέθοδο “Roll Up”, δηλαδή με τη χρήση ρολό βαφής. Οι υπεύθυνοι για αυτό ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί είναι άτομα πολύ έμπειρα σε ανάλογου τύπου εμβληματικούς βανδαλισμούς υψηλού βαθμού επικινδυνότητας λόγω και του ύψους.

    Ενημερωτικά, τις τελευταίες ημέρες έχουν έλθει στα Χανιά άτομα από συγκεκριμένη ομάδα Antifa που κάνουν ειδικά “σεμινάρια” στους ομοϊδεάτες τους σχετικά με στοχευμένους βανδαλισμούς με σπρέι και με ρολά βαφής. Μέχρι και σχετικά βίντεο προβάλλουν σε γνωστό μεγάλο χώρο που τους έχει παραχωρήσει δωρεάν ένα ίδρυμα της πόλης μας, συμπεριλαμβανομένου και του δωρεάν ρεύματος για διενέργεια συναυλιών, για προβολές ταινιών, για συνελεύσεις, για θέρμανση, για φωτισμό κ.α.

    Η εκκένωση του χώρου αυτού είναι απαίτηση των Χανιωτών, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιείται άλλο ως ορμητήριο βανδαλισμών. Οι απαραίτητες διαδικασίες για την εκκένωση του χώρου αυτού έχουν ήδη δρομολογηθεί στα πλαίσια της εφαρμογής του «Μοντέλου αντιμετώπισης του προβλήματος των γκράφιτι». Είναι αυτονόητο ότι η διοίκηση του ιδρύματος θα κριθεί για τις αποφάσεις της οι οποίες λειτουργούν εις βάρος της τοπικής κοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook