Χανιά | Σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Γεωργία

χανιά-σήμερα-το-τελευταίο-αντίο-στην-α-1466577

Η προσοχή στραμμένη σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, μετά τον απρόσμενο χαμό της νεαρής αθλήτριας κατά τη διάρκειά της προπόνησής της, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο, αφήνοντας πίσω ερωτήματα.

Σήμερα στα Παλαιά Ρούματα Χανίων συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην  φοιτήτρια Γεωργία Σολανάκη, που έχασε την ζωή της από ανακοπή καρδιάς, στο στάδιο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του νεαρού κοριτσιού έχει μεταφερθεί από χθες, στα Χανιά μετά την νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο Κομοτηνής από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του νεαρού κοριτσιού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, με την προσοχή τώρα να πέφτει στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η νεκροψία έδειξε επίσης ότι η Γεωργία δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που θα προκύψουν από το smartwatch που φορούσε την ώρα της προπόνησης της το απόγευμα της Τρίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook