Χανιά | Σε σύσκεψη καλεί η ΟΕΒΕΝΧ για τις συνέπειες της πανδημίας

χανιά-σε-σύσκεψη-καλεί-η-οεβενχ-για-τι-871320

Σε σύσκεψη με θέμα «η Πανδημία, η μετατροπή της σε οικονομική και παραγωγική κρίση και οι παρενέργειες της στην οικονομία των Χανίων» συγκαλεί τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού η ΟΕΒΕΝΧ.

Η σύσκεψη όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020  και ώρα 18 :30  στην αίθουσα διαλέξεων  του Επιμελητηρίου  Χανίων  ( στον 4ο όροφο ).

Η ανακοίνωση:

Ή Πανδημία του COVID-19 επέφερε πολλά προβλήματα στον παραγωγικό και οικονομικό ιστό της χώρας ,και  η συντριπτική πλειοψηφία των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων βρίσκονται σε δεινή θέση.

Τα μέτρα στήριξης που έχει ανακοινώσει και έχει υλοποίησει έως τώρα η κυβέρνηση δυστυχώς αποδεικνύονται ελλιπή να στηρίξουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η Ομοσπονδία ΟΕΒΕΝΧ το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο επαγγελματιών του νόμου , αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς , προσκαλεί όλους τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του νομού σε ευρεία Σύσκεψη την            Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020  και ώρα 18 :30  στην αίθουσα διαλέξεων  του Επιμελητηρίου  Χανίων  ( στον 4ο όροφο ) με θέμα  :

—  Η Πανδημία,η μετατροπή της σε οικονομική και παραγωγική κρίση και οι παρενέργειες της στην οικονομία των Χανίων.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook