Χανιά | Σε μοναστήρι ο πατέρας του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Susan Eaton

Σε μοναστήρι της Κρήτης κλείστηκε ο ιερέας πατέρας του Γιάννη Παρασκάκη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zarpanews.gr και θα μείνει εκεί όσο καιρό διαρκεί η δίκη του γιού του που ξεκίνησε σήμερα στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο Ρεθύμνου.

Ο πατέρας Αποστόλης που “σηκώνει το δικό του σταυρό του μαρτυρίου” όπως είχε γράψει το zarpanews.gr δεν θα βρίσκεται κοντά στο παιδί του κατά τη διάρκεια της δίκης (δείτε εδώ)

Είδε όμως από κοντά το γιο του στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου έχει μεταφερθεί από την περασμένη Παρασκευή. Ο ιερέας για δύο συνεχόμενα βράδια επισκέφθηκε το παιδί του και έμεινε μαζί του για ώρες, σε μία προσπάθεια να το στηρίξει έστω με αυτόν τον τρόπο. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο γιός του Γιάννης βρίσκεται πίσω από την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, ο πατέρας Αποστόλης είπε σε δικά του άτομα πως το παιδί του πρέπει να πληρώσει για αυτό που έκανε και τον πόνο που προκάλεσε.

Η μητέρα του Μαρία που ήρθε από την Αθήνα για τη δίκη, μπορεί να είναι παρούσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ωστόσο αποφασίστηκε να μην καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης. Τον Γιάννη Παρασκάκη στα κρατητήρια Ρεθύμνου επισκέφθηκε και η σύζυγος του.

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ