Χανιά | Σε μαύρο χάλι η θάλασσα στην Σούγια – Λύματα έκαναν πάλι την εμφάνισή τους | Photos

Κάθε χρόνο… η ίδια κατάσταση στην θαλάσσια περιοχή της Σούγιας

Λύματα, έκαναν πάλι την εμφάνισή τους στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει και αναγνώστης στο zarpanews.gr, ενώ η παραλία είναι γεμάτη από παραθεριστές, κανένας σε όλο το μήκος της παραλίας δεν μπαίνει στην θάλασσα για να απολαύσει το μπάνιο του (21/6 ώρα 17:25 με θερμοκρασία 33°C).

Οι λουόμενοι, ζητούν από τους αρμόδιους άμεσες ενέργειες, καθώς πρόκειται για μείζον θέμα δημόσιας υγείας, τουριστικής δυσφήμισης των Χανίων καθώς και απαραίτητων αντανακλαστικών της οργανωμένης πολιτείας που έχει καθήκον να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο επισκέπτες, όσο και επιχειρηματίες έχουν κάνει παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, δείτε ΕΔΩ

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στη σουγια μας πειραζει, στα χανια που καθε τοσο βλεπουμε λυματα στο κουμ καπι, στον ταρσανα, στον καλαθα κλπ και η δευαχ βγαζει ανακοινωσεις οτι εφαγαν ποντικοι τα καλωδια και τους αγωγους, δε μας πειραζει,

    ΔΕΥΑΧ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ