Χανιά | Σαν να του ανήκει ο δρόμος – Πάρκαρε το αυτοκίνητο στη μέση και έφυγε

χανιά-σαν-να-του-ανήκει-ο-δρόμος-πάρκ-1272380

Μεσημέρι Τετάρτης. Δύσκολο να βρεις μία θέση στάθμευσης στα Χανιά. Πόσο μάλλον κοντά στο λιμάνι.

Για αυτό λοιπόν, ο οδηγός σκέφτηκε να το αφήσει στη μέση της οδού Μελετίου Πηγά. Αυτό που δεν σκέφτηκε είναι ότι κλείνει την κυκλοφορία σε άλλα αυτοκίνητα!

Όπως υποστηρίζει αναγνώστης του zarpanews.gr, περίμενε 20 λεπτά στο σημείο, με το αμάξι να είναι σταματημένο χωρίς alarm και χωρίς κάποιο σημείωμα ότι πρόκειται για κάτι επείγον.

Ο καταγγέλλων κύριος Μ. ενημέρωσε και κάλεσε την τροχαία, η οποία όμως, όπως υποστηρίζει, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Μετά από περίπου 20 λεπτά, έχοντας ήδη αργήσει ο Μ. στην δουλειά του, εμφανίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου. Ο Μ. του είπε να περιμένει μέχρι να έρθει η τροχαία, εκείνος όμως αντί να ζητήσει συγνώμη, φέρεται να του αντιμίλησε. «Εγώ δουλειά κάνω, δεν πίνω καφέ», φέρεται να είπε και έφυγε.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Σαν να του ανήκει ο δρόμος – Πάρκαρε το αυτοκίνητο στη μέση και έφυγε

  1. Φιλε αν το έκανε κάποιος στη γειτονιά μου θα παίρναμε ένα σωληνάριο κόλλα και θα κολλάγαμε πρώτα τους γυαλοκαθαριστήρες στο παρμπρίζ και το υπόλοιπο θα το ρίχναμε σε οριζόντιες γραμμές μια σπιθαμής στο μπα μπαμπριζ μπροστά στον οδηγό, έτσι ώστε οταν θα τρέξει λίγο πριν στεγνώσει να κόψει την ορατότητα του οδηγού και να χρειαστεί καινούργιο παμπριζ. Το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως γιατί το μύνημα θα διαδοθεί αστραπιαία. Με λίγα λογια αφήστε τη κλάψα πού σας καταπατούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας και κάνετε κάτι, αντιδράστε για να το σταματήσετε.
    Εχετε κάνει το : και κερατάδες και δαρμένοι καθημερινό κανόνα ! Ούτε νήπια να είσαστε !!

    1. Η αυτοδικία δεν είναι λύση σε μία πολιτισμένη κοινωνία. Ο οδηγός του οχήματος πρέπει να τιμωρηθεί με την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα. Αυτό είναι το οποίο θα πρέπει να διεκδικήσουμε. Δεν μπορεί η Τροχαία να είναι εξαφανισμένη όταν διαπράττονται τόσο εξοργιστικές παραβάσεις. Και δεν πρόκειται μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση – κάθε μέρα βλέπουμε αντίστοιχα περιστατικά στους δρόμους της πόλης μας.

      1. Οταν παρκάρουν έτσι στη μέση του δρόμου, σε Αμελ διαβάσεις κλπ και η αστυνομία όπως λες δεν κάνει τίποτα το τελευταίο πράγμα που δεν είναι η κοινωνία, είναι ………………….πολιτισμένη. (Δεν αναφερωμαι σε σκουπίδια κλπ ). Επίσης εφόσον η αστυνομία δεν κάνει τίποτα εμένα μου λέει ότι η αστυνομία δεν υπολογίζει τα Χανιά σαν ….πολιτισμένη κοινωνία που αξίζει να διατηρήσει σαν τέτοια με την ανάμειξη της. Επομένως κατσε στην πολιτισμένη κοινωνία σου και μη διαμαρτύρεσαι. Να υποθέσω οτι τα λύματα και βόθροι που αναπνέετε πανω από μήνα ενισχύουν τον ισχυρισμό του ….πολιτισμένου …..παραδείσου που ζεις concerned citizen

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook