Χανιά | «Την πλήρωσαν» πελάτης και υπάλληλος σε κέντρο αισθητικής γιατί δεν φορούσαν μάσκα – Τα πρόστιμα στην υπόλοιπη Κρήτη

χανιά-την-πλήρωσαν-πελάτης-και-υπάλ-1285903

Συνεχίζουν στην Κρήτη τα πρόστιμα για την μη τήρηση των απαραίτητων μέτρων σχετικά με τον κορονοϊό, με την αστυνομία χθες να πραγματοποιεί 2.467 ελέγχους. Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα εξ αυτών είναι 21 και αφορούν όλη την επικράτεια.

Πιο αναλυτικά, στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα σε έναν πελάτη και σε έναν υπάλληλο κέντρου αισθητικής για τη μη χρήση μάσκας, καθώς και τρία ακόμα πρόστιμα σε υπαλλήλους υγειονομικού καταστήματος για τον ίδιο λόγο.

Ζαχαροπλαστείο στο Ρέθυμνο, δεν διέθετε την αναγραφόμενη πινακίδα για το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στο χώρο και έτσι υποβλήθηκε και σε αυτό 300 ευρώ πρόστιμο.

Επιπλέον, 2 υπάλληλοι καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν φορούσαν μάσκα, με αποτέλεσμα να πληρώσουν και εκείνοι ακριβά.

στο Λασίθι υποβλήθηκε πρόστιμο σε επιβάτη λεωφορείου που δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, αλλά ούτε υπέδειξε αρνητικά μοριακό ή rapid test προκειμένου να επιβιβαστεί.

Πρόστιμα υπήρξαν στο σύνολό τους άλλα 9 στο νομό, με αυτά να αφορούν τη μη χρήση μάσκας. Δόθηκαν 6 σε επιβάτες Ι.Χ., ένα σε οδηγό ταξί, ένα σε οδηγό λεωφορείου και ένα σε πελάτη σούπερ μάρκετ.

Στο Ηράκλειο, τα πράγματα είναι καλύτερα συγκριτικά με τους υπόλοιπους νομούς με μόλις 3 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας που αφορούν οδηγό Ι.Χ. αλλά και 2 υπαλλήλους υγειονομικού καταστήματος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook