Χανιά | «Λαμπάδιασε» ΙΧ αυτοκίνητο στο Βλητέ | Photos

χανιά-λαμπάδιασε-ιχ-αυτοκίνητο-στο-874083

«Τυχερή» στην ατυχία της στάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Χανιά μία γυναίκα, που είδε το ΙΧ αυτοκίνητό που οδηγούσε να τυλίγεται στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 17.00, υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή του Βλητέ, στο ύψος του Mega Place.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το αυτοκίνητο, ενώ ήταν εν κινήσει, ανέβασε θερμοκρασία με αποτέλεσμα η οδηγός να σταθμεύσει το αμάξι. Στη συνέχεια εκδηλώθηκε πυρκαγιά, όμως η γυναίκα, παρά το αρχικό σοκ, είχε την ψυχραιμία να απομακρυνθεί έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα, χωρίς να διακινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα.Περαστικοί με πυροσβεστήρες που διάθεταν, επιχείρησαν να σβήσουν το «καπνισμένο» αμάξι, έως ότου καταφτάσει η Πυροσβεστική. Ένα όχημα της πυροσβεστικής, με 4 άνδρες έσπευσε στο σημείο και έπειτα από λίγη, οι πυροσβέστες προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, πριν αυτή επεκταθεί. Ωστόσο, η φωτιά πρόλαβε ήδη και έκαψε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, σχεδόν το μισό αυτοκίνητο.Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook