Χανιά | Ψάχνουν ευθύνες για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στο Καλαμάκι

χανιά-ψάχνουν-ευθύνες-για-το-τροχαίο-μ-886882

Το διπλό δυστύχημα της 22ης Ιουνίου στο Καλαμάκι Χανίων (ΕΔΩ) έφερε ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της οδικής ασφάλειας και της προσβασιμότητας στην περιοχή, καθώς στο ίδιο σημείο έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν ανάλογα ατυχήματα με παράσυρση πεζών. 

Το θέμα συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με την σύμβουλο Κατερίνα Βουτετάκη, να μεταφέρει την αγωνία των κατοίκων για την έλλειψη πεζοδρομίου στο σημείο και το αίτημά τους για άμεσες παρεμβάσεις.

Απαντώντας, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει η διερεύνηση του θέματος καθώς υπάρχει πιθανότητα να έχουν γίνει αυθαιρεσίες από ιδιώτη. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει πεζοδρόμιο αλλά ούτε και διάβαση πεζών, συνεπώς η διάσχιση του δρόμου είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Θυμίζουμε πως το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου, μηχανή παρέσυρε νεαρή τουρίστρια, η οποία έχασε τη ζωή της και στη συνέχεια συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί και ο οδηγός της μηχανής.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ψάχνουν ευθύνες για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στο Καλαμάκι

  1. Όλοι οι δρόμοι να χωριστούν με κολωνάκια, κι ας πηγαίνουμε σημειωτόν. Όποιος θέλει να οδηγήσει με μεγάλη ταχύτητα, ας πάει στην Εθνική Οδό. Όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι να γίνουν ακόμη στενότεροι και να απαγορεύεται η προσπέραση. Να εφαρμοστεί το μέτρο της ταχύτητας των 40 χλμ την ώρα. Να μπουν καθρέπτες σε όλες τις στροφές και ειδικά από Αγιά προς Γαλατά. Κάθε μέρα χάνουμε άδικα τους νέους ανθρώπους. Εντελώς άδικα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook