Χανιά | «Πρωτοβουλία Πολιτών»: Δυσμενές το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

χανιά-πρωτοβουλία-πολιτών-δυσμενέ-868081

Δυσμενές για την κίνηση, χαρακτηρίζει με ανακοίνωση της, το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών η «Πρωτοβουλία των Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος».

Παράλληλα επισημαίνει την Τετάρτη «η συνέλευση της κίνησης θα ψηλαφήσει τις ερμηνείες και τα αίτια της εκλογικής μας επίδοσης και θα θέσει την κατεύθυνση της στάσης μας στο μέλλον αλλά και στην επαναληπτική εκλογή.»

Η ανακοίνωση:

«Tο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής ήταν για την κίνησή μας προφανώς δυσμενές και μας επιβάλλει να το αναλύσουμε και να προχωρήσουμε σε αναπροσαρμογές. Αυτό ακριβώς ξεκινάμε να κάνουμε έτσι όπως πάντα κάναμε, δηλαδή συγκροτημένα, ανοιχτά και συλλογικά, την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε η συνέλευση της κίνησης θα ψηλαφήσει τις ερμηνείες και τα αίτια της εκλογικής μας επίδοσης και θα θέσει την κατεύθυνση της στάσης μας στο μέλλον αλλά και στην επαναληπτική εκλογή.

Μέχρι τότε θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά εκείνες και εκείνους που ακολούθησαν τον προγραμματικό μας λόγο, βοήθησαν την εκλογική μας καμπάνια και έφτασαν μέχρι την κάλπη της Πρωτοβουλίας Πολιτών. Ο σκληρός αγώνας που δώσαμε δεν είχε το ανάλογο εκλογικό αντίκρυσμα αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένας καλός αγώνας, με λίγα μέσα αλλά με ευθύνη, αξιοπρέπεια και προσήλωση στις ανάγκες των δημοτών. Αυτό ήταν και παραμένει σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε επιλογή μας στο μέλλον.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook