Προσοχή: Σήμερα κλείνει η παλιά εθνική οδός στον Μακρύ Τοίχο – Δείτε πώς ακριβώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Εργασίες συντήρησης ξεκινούν από τις 7 το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου στο τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού στον Μακρύ Τοίχο, από τη διασταύρωση προς Χρυσή Ακτή έως τη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (800 μέτρα περίπου) και εκτιμάται πως θα έχουν ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου.

Για τον σκοπό αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα αυτό θα απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η κυκλοφορία προς την πόλη των Χανίων θα διεξάγεται με εκτροπή από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Κάτω Δαράτσο) και η κυκλοφορία προς Καλαμάκι/Αγ. Μαρίνα θα διεξάγεται με εκτροπή από την οδό Δελφών.

Το τμήμα επέμβασης θα παραδίδεται σε κυκλοφορία κατά τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία:

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα επί της  Παλαιάς Εθνικής Οδού 90 (Χανιά – Κίσσαμος) θα διεξάγεται/εκτρέπεται ως εξής:

  • Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Γαλατά θα εκτρέπονται μέσω της οδού Δελφών, της Βόρειας παράλληλης οδού του ΒΟΑΚ και της οδού Βενιζέλου.

Δελφών:

από/προς την οδό Δελφών

Προς την οδό Δελφών από τον παράλληλο της Ε.Ο:

προς την οδό Δελφών

Βενιζέλου:

προς την οδό Βενιζέλου
προς την οδό Βενιζέλου
  • Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα – Πλατανιά θα εκτρέπονται μέσω της Λεωφ. Καζαντζάκη και του ΒΟΑΚ.
  • Τα οχήματα με κατεύθυνση προς Χανιά θα εκτρέπονται μέσω της οδού Βενιζέλου του Βορείου παράλληλου του ΒΟΑΚ και της Λεωφ. Καζαντζάκη.
Προς Βενιζέλου (Γαλατάς)
προς Βενιζέλου (Γαλατάς)

 Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ