Χανιά | Πράξη αλληλεγγύης από τον ΣΙΠΑΚ – Συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κύτταρο Χαλέπας

χανιά-πράξη-αλληλεγγύης-από-τον-σιπακ-1347792

Για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Χανίων στέκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη. Έτσι, αυτά τα Χριστούγεννα, στο πλαίσιο έκθεσης των αυτοκινήτων, συγκέντρωσε και παρέδωσε σακούλες γεμάτες τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κύτταρο Χαλέπας.

Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας, με ανάρτηση στο facebook, ευχαρίστησε με μία δημοσίευση τα μέλη του ΣΙΠΑΚ, για την χρόνια προσφορά τους.

«Το Δ. Σ του ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ ευχαριστεί από καρδιάς τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Χανίων (Σ.Ι.Π.Α.Κ) που για ακόμη μια χρονιά στα πλαίσια έκθεσης των καταπληκτικών αυτοκινήτων τους συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και μας τα παρέδωσαν, για ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης, που στηρίζει αρκετές οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Πολλά τα «Μπράβο» στους διοργανωτές αλλά και σε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, προσφέροντας τρόφιμα από το υστέρημα τους, αλλά τυλιγμένα με το περίσσιο ψυχικό τους απόθεμα. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να σκορπίσει φως και χαμόγελα στη ζωή των μελών του Σ.Ι.Π.Α.Κ και όλα αυτά που προσφέρουν στο τόπο μας , αρκετά χρόνια τώρα, να επιστρέψουν ανταποδοτικά στο πολλαπλάσιο, σε ατομικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook