Χανιά | Πότε θα ολοκληρωθεί η σύνδεση Γογονή με Μουρνιών | Video

χανιά-πότε-θα-ολοκληρωθεί-η-σύνδεση-γο-1640865

Μέχρι τέλη Μαΐου εκτιμάται οτι θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες βελτίωσης της σύνδεσης κόβμου Μουρνιών με την πόλη των Χανίων που πραγματοποιεί ο ΟΑΚ, ένα έργο το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους δέκα μήνες.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος από τη συμβολή των οδών Αγίας Μαρίνας και Μουρνιών, έως την οδό Αναγνώστου Γογονή έχει μονοδρομηθεί από τις 12 Μαϊου και αναμενόταν να είναι έτοιμος τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ, Άρη Παπαδογιάννη: «Προέκυψαν κάποιες επιπρόσθετες εργασίες λόγω της πολυπλοκότητας των τεχνικών στοιχείων που έχει το έργο και οι οποίες σε συνεργασία με το υπουργείο ξεπεράστηκαν ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο και να δοθεί στους πολίτες μέχρι τα τέλη Μαΐου».

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Πότε θα ολοκληρωθεί η σύνδεση Γογονή με Μουρνιών | Video

  1. ΊΝτα 10 μήνες βρε ζαγάρια;;; Πάνω από 5 χρόνια το φτιάχνουν τώρα! Πλάκα μας κάνετε; Θα ξετελέψουν όμως λίγο πριν τις εκλογές..Ευχαριστούμε, δε θα πάρουμε

  2. Εβγαινε φωτογραφίες ο Βαμβουκας στο εργο.. το αφησε οπως οπως.
    Ελπιζω να φιλοτιμηθειτε και να φτιάξετε και την διασταυρωση εκει στα φαναρια στης Αγιας Μαρινης που εχει διαλυθει ο δρομος και τον εχετε αφησει ολοι ετσι χρονια τωρα… ενα φορτηγο ασφαλτικο χρειαζεται και τον εχετε αφησει στο ελεος του θεου αχρηστοι ολοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook