Χανιά | Περιοδεία υποψηφίων του ΚΚΕ σε χωριά και υπηρεσίες

Κλιμάκια του ΚΚΕ, τις προηγούμενες μέρες, περιόδευσαν στα χωριά Φρε, Μπαμπαλί, Καϊνά, Κοντομαρί, Μάλεμε, Ταυρωνίτη, Χρυσαυγή. με τους υπ. βουλευτές Μαρινάκη Αλέκο, Γαυγιωτάκη Μαρία και Γιάννη Ντουνιαδάκη.

Σε συζήτηση με κατοίκους των περιοχών αυτών αναδείχτηκαν τα προβλήματα που μαστίζουν του μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους, λόγω της εφαρμογής από την τωρινή αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, σκληρών μέτρων που τους τσακίζουν, αλλά και λόγω των γενικότερων κατευθύνσεων της ΚΑΠ της ΕΕ που στηρίζουν φανατικά ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ, τόνισαν την ανάγκη οι αγρότες και εργαζόμενοι να φύγουν από τα κόμματα που έχουν τσακίσει τις ζωές τους, να σηκώσουν ανάστημα και να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Την δύναμη εκείνη που έγκαιρα προειδοποίησε για τον ρόλο της ΕΕ και της ΚΑΠ. Το ΚΚΕ
ήταν και παραμένει το μόνο κόμμα που έδωσε την μάχη κόντρα στις πολιτικές που μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Βρεθήκαμε δίπλα στους αγρότες στους μικρούς και μεγάλους αγώνες που έδωσαν.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Ντουνιαδάκης Γιάννης και Αλέκος Μαρινάκης περιόδευσαν και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στο Αστυνομικό Μέγαρο και στο Λιμενικό. Η κουβέντα επικεντρώθηκε στις ελλείψεις, που παρουσιάζουν τα σώματα ασφαλείας, στους επικίνδυνους σχεδιασμούς που εμπλέκεται η χώρα μας αλλά και στον περιορισμό της συνδικαλιστικής τους δράσης. Οι υπ. Βουλευτές του ΚΚΕ δήλωσαν: το ΚΚΕ θεωρεί ότι η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών των σωμάτων ασφαλείας προέρχεται από φτωχά λαϊκά στρώματα. Τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των οικογενειών τους, ταυτίζονται με τα συμφέροντα του λαού και όχι με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, όλος ο ελληνικός λαός, έχουν ανάγκες, δικαιώματα και ελευθερίες, συμπεριλαμβανομένων του συνεταιρίζεσθαι, της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης.  Τα άλλα κόμματα έχουν
διάφορες παραλλαγές του ίδιου αντιλαϊκού «σχεδίου».

Στα κυβερνητικά τους προγράμματα εξειδικεύεται και τονίζεται ότι πρέπει να εφαρμοστούν, οι εφαρμοστικοί νόμοι των 3 μνημονίων, τα μνημόνια διαρκείας και οι μηχανισμοί εποπτείας της ΕΕ, τα «µατωµένα» πλεονάσματα μέχρι το 2060, οι επικίνδυνες δεσμεύσεις µε τη συμμετοχή της χώρας σε ΝΑΤΟ – ΕΕ. Γι’ αυτό απηύθυναν κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έτσι ώστε στις 8 Ιούλη να μπορέσει, από καλύτερη θέση να προβάλει αντίσταση στις αντιλαϊκές πολιτικές, είτε αυτές φέρουν την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ