Χανιά | Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Χριστίνας Βεριβάκη | Photos

χανιά-παρουσίαση-της-ποιητικής-συλλο-1231872

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 31 Μαΐου η ποιητική συλλογή της Χανιώτισσας Χριστίνας Βεριβάκη στην Αθιβολή στο Κουμ Καπί.

Η θεατροποιημένη ποιητική συλλογή τιτλοφορείται «Η Επανάληψη » και ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι το 2019 από το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης με μεγάλη επιτυχία σε σκηνοθεσία της ίδιας της ποιήτριας, αφού έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και σκηνοθεσίας.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Νίκος Βαγιωνής, παιδοψυχίατρος, Ανδρονίκη Κοκοτσάκη εκπαιδευτικός φιλόλογος και Παναγιώτης Ζαφείρης, συγγραφέας, ενώ ποιήματα απήγγειλαν οι Βερονίκης Κωνσταντίνος, Γιούλα Κανιτσάκη, Γιάννης Πατεράκης, Ελένη Βιγλάκη και Χρυσούλα Ψυλλάκη. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκδότης της ποιητικής συλλογής Χρήστος Τσαντής από τις εκδόσεις Ραδάμανθυς.

Όπως τόνισαν οι εισηγητές, ο καθένας από την δική του πλευρά, πρόκειται για μία ποιητική συλλογή, στην οποία η δημιουργός εκθέτει προσωπικά βιώματα, συναισθήματα που μοιράζεται με το αναγνωστικό κοινό, ενώ καθοριστικό ρόλο παίζει η λειτουργία του ονείρου.

Η «Επανάληψη» συμβολίζει την αδιάκοπη επανάληψη πράξεων, γεγονότων στην ζωή του ανθρώπου με διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά και σε διαφορετικούς χωροχρόνους. Στόχος είναι αυτή η επανάληψη να μας εξελίσσει και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Στην παρουσίαση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν για τον covid 19 ,ενώ αρκετός κόσμος παραβρέθηκε για να τιμήσει την δημιουργό, έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον θεατρικό και καλλιτεχνικό κόσμο των Χανίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook