Χανιά | Σε κλίμα συγκίνησης ο Αγιασμός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά – «Η δεύτερη ευκαιρία είναι εδώ» | Photos+Videos

χανιά-σε-κλίμα-συγκίνησης-ο-αγιασμός-τ-1524399

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο αγιασμός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά. Άνθρωποι οι οποίοι δίνουν δεύτερη ευκαιρία στην γνώση και στην μάθηση, από την Τρίτη επιστρέφουν στα θρανία. Πρόκειται για μαθητές από απομακρυσμένες περιοχές, όπως Κάνδανος, Κουντούρα, Λάκκοι κ.α, ενήλικες οι οποίοι έχουν πάρει απόφαση να θυσιάσουν αρκετά στη καθημερινότητά τους και να βάλουν ως στόχο την αποφοίτησή τους, ήταν εκεί. Στο πρώτο κουδούνι.

«Αρκετοί άνθρωποι στην περιοχή μας, για πολλούς και διάφορους λόγους στερήθηκαν αυτό το αγαθό, την παιδεία, την γνώση, την μόρφωση. Όμως να, που η δεύτερη ευκαιρία είναι εδώ» τόνισε  ο διευθυντής του εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά, Γιάννης Δαράκης.

Το παρόν στον Αγιασμό, έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής καθώς και τοπικοί φορείς του Δήμου Πλατανιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έστειλε συγχαρητήρια για το έργο τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Κατά την ομιλία του, ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος τόνισε την σημαντικότητα της λειτουργείας του σχολείου.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Σε κλίμα συγκίνησης ο Αγιασμός του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά – «Η δεύτερη ευκαιρία είναι εδώ» | Photos+Videos

  1. Ένα τεράστιο μπράβο στον κύριο Δαράκη που τρέχει για το Σχολείο αυτό, σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την δουλειά που κάνουν και σε όλους τους μαθητές για την θέληση και το πείσμα τους στη μάθηση. Καλή σχολική χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook