Χανιά | Παρεμβάσεις στην παραλία Κολυμβαρίου από τον Δήμο Πλατανιά – Έφτιαξαν προσβάσεις στα καταστήματα | Photos

χανιά-παρεμβάσεις-στην-παραλία-κολυμ-1239746

Παρέμβαση στην παραλιακή ζώνη Κολυμβαρίου πραγματοποίησε ο Δήμος Πλατανιά, απομακρύνοντας πέτρες σε κάποια σημεία και δημιουργώντας προσβάσεις προς τα καταστήματα που βρίσκονται στην παραλιακή.

Στόχος ήταν να διευκολυνθεί η λειτουργία των καταστημάτων, αλλά και να γίνει φιλικότερη η παραλία προς κατοίκους και επισκέπτες.

Επίσης υπάρχει και ναυαγοσωστική κάλυψη.

Στο μεταξύ, στο λιμάνι του Κολυμβαρίου το εκτελούμενο έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 80% περίπου και αναμένεται να τελειώσει τους αμέσως επόμενους μήνες με την ανάπλαση της χερσαίας ζώνης. zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Παρεμβάσεις στην παραλία Κολυμβαρίου από τον Δήμο Πλατανιά – Έφτιαξαν προσβάσεις στα καταστήματα | Photos

  1. Όλα για τα…. μαγαζιά! Καταστράφηκε όλη η γραφικότητα του Κολυμπαρίου με τους τσιμεντένιους ογκώδεις κυματοθραύστες μαζί με την τεράστια τσιμεντένια πλατεία που βράζει(!!!) στον ήλιο και γιατιιιί? Για να αποκτήσουν τα μαγαζιά ντέ και καλά πλάζ τεχνητή(!!!) με ομπρέλες κάτω από τα μαγαζιά τους όσο και άν αυτό είναι ενάντια στην φύση και τοπογραφικό του..χωριού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook