Χανιά | Ούτε πεζοδρόμιο δεν θα έχουμε στο τέλος…

χανιά-ούτε-πεζοδρόμιο-δεν-θα-έχουμε-στ-1255098

Η έλλειψη πάρκινγκ στο κέντρο των Χανίων, ενόψει τουριστικής περιόδου μάλιστα, είναι πιο αισθητή από ποτέ.

Για να κάνουν την βόλτα τους στο λιμάνι, πλέον παρκάρουν στο πεζοδρόμιο.

Η οδός Πειραιώς, ο πρώτος ποδηλατόδρομος στα Χανιά, τα βράδια καταλαμβάνεται από σταθμευμένα οχήματα, αφού τις ώρες εκείνες το parking στο λιμάνι «στο χέρι» είναι γεμάτα.

Στη τρίτη φωτογραφία, το όχημα έχει σταθμεύσει στην οδό Καλλέργων. Μάλλον, στο πεζοδρόμιο της οδού. Τα λόγια είναι περιττά, αν υποθέσει κανείς ότι λίγα μέτρα πιο κάτω υπάρχει το πάρκινγκ στην Πύλη της Άμμου και λίγα μέτρα πιο μακριά το πάρκινγκ δίπλα στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Κανένας σεβασμός πια…

9 thoughts on “Χανιά | Ούτε πεζοδρόμιο δεν θα έχουμε στο τέλος…

  1. Είδατε οι επιστημοναραδες πρώτα φτιάχνουν ποδηλατοδρομους και μετά πάρκινγκ που έχει ανάγκη η πόλη σε λίγο θα κάνουν και παρκέ σφουγγάρισμα στο ποδήλατο δρόμο…

  2. κατα τα άλλα ξερουμε να φτιάχνουμε ποδηλατοδρόμους, να χουμε να λέμε. Στο κέντρο η λωρίδες συνεχίζουν να είναι μια από το διπλοπαρκάρισμα και κίνηση δεν έχει γίνει καμία για την παράνομη στάθμευση σε ολόκληρη την πόλη. ούτερ φυσικά για την νόμιμη στάθμευση δλδ την δημιουργία χώρων στάθμευσης.

    1. Μιλάς για την τροχαία που δεν γράφει ούτε ένα ποδηλατη,παρ όλο που μόνιμα παραβιάζουν τον κοκ;Η για την τροχαία που επιτρέπει το παρκάρισμα στις μηχανές ανάμεσα στα κόκκινα κολονάκια που μπήκαν για να μην παρκάρουν αυτοκινητα;

  3. Όταν χειμώνα βλέπεις παρκαρισμένα αυτοκινητα τα μεσάνυχτα σε αυτούς τους δρόμους,τότε αυτά τα αυτοκινητα καλύπτουν τις ανάγκες των μονιμων κατοίκων αυτών των δρόμων.Δεν είναι αυτοκινητα τουριστών ή όσων πίνουν καφέ.Ολο αυτό είναι κατάφωρα λάθος.Και οταν κάτι είναι κατάφωρα λάθος,η κοινωνία ρυθμίζει μόνη της αυτο το λάθος.Ηταν δεδομένο ότι αυτά θα γινόταν,ηταν δεδομένο το μποτιλιαρισμα που θα έφερναν οι ποδηλατοδρομοι.Αυτο έγινε και στην Αθήνα με τον μεγάλο περιπατο,αλλά εκεί ο Μπακογιαννης είχε τα κότσια να παραδεχτεί το λάθος του.Εδω,το παιδί με τα ξεροτηγανα είναι στον κόσμο του.

    1. Κάνεις λάθος φίλε μου.Τα αυτ/τα των κατοίκων τον χειμώνα που δεν έχει κίνηση,παρκάρουν κανονικά.Δεν υπάρχει πρόβλημα πάρκινγκ.Αυτό φάνηκε και στις δύο καραντίνες.Το αυτ/το της φωτό στην Καλλεργών,είναι ενοικιαστικό.Αυτά είναι που προκαλόυν το μεγαλύτερο πρόβλημα.Μαζί βέβαια με τα «Αθηναϊκά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook