Χανιά | Οργή και απόγνωση οδηγών για τα Μεγάλα Χωράφια: Καθημερινές ουρές χιλιομέτρων λόγω της καθίζησης | Photos + Video

χανιά-οργή-και-απόγνωση-οδηγών-για-τα-844860

Τεράστιες ουρές οχημάτων σχηματίζονται καθημερινά στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου λόγω της καθίζησης στα Μεγάλα Χωράφια που έχει ως αποτέλεσμα η διέλευση στο σημείο να γίνεται από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο μεταξύ, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με φανάρι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο κυκλοφοριακός φόρτος, με αποτέλεσμα τις πρωινές ώρες να είναι μποτιλιαρισμένο το ρεύμα προς Ρέθυμνο και τις απογευματινές ώρες το ρεύμα προς Χανιά.

Στο μεταξύ, η Τροχαία παρεμβαίνει μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενώ ενόψει Πάσχα η κατάσταση θα επιδεινωθεί.

Από την Περιφέρεια Κρήτης, εξετάζονται όλες οι πιθανές λύσεις για μια προσωρινή διάνοιξη καθώς η μόνιμη παρέμβαση θα χρειαστεί αρκετούς μήνες και το κόστος θα ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Οργή και απόγνωση οδηγών για τα Μεγάλα Χωράφια: Καθημερινές ουρές χιλιομέτρων λόγω της καθίζησης | Photos + Video

  1. Καλά επιστημονας χρειάζεται για την μελέτη; Από την μέσα μεριά έχει τόσο χώρο!!!!;
    Φέρτε JCB και σε μια μέρα θα πλατύνει από την δεξιά μεριά ώστε να έχουμε πάλι 2 λωρίδες.
    Τόσες εβδομάδες και με τα χέρια θα το είχαμε σκάψει !!!
    Άσε που κινδύνεψε σήμερα το πρωί να γίνει καραμπολα γιατί έρχονται με ταχύτητα από Σούδα ένας και είδε την ουρά τελευταία στιγμή!!!!!

  2. Δυο μηνες μετα, τιποτε παρα εντονη αυνανιστικη διαθεση εκ μερους των ευθυνοφοβων αρχοντων. Παραλιγο καραμπολα κ χτες στο ρευμα προς Χανια μετα τη στροφη της καντινας. Ξυπνατε μωρεεεεε!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook