Χανιά | Ομιλία Παύλου Πολάκη στις Μουρνιές – «Δε γίνεται οι αγρότες να παίρνουν 1.500 ευρώ επιδότηση»

χανιά-ομιλία-παύλου-πολάκη-στις-μουρν-1319698

Σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ελευθερίου Βενιζέλου μιλάει αυτή την ώρα ο Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Θέμα της ομιλία είναι «Η επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στις δημοκρατικές κατακτήσεις»

Ο κ. Πολάκης αναμένεται να αναλύσει την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα, τις επιπτώσεις που έχει φέρει στην καθημερινότητα των πολιτών η κυβέρνηση της Ν.Δ. και για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Δείτε ζωντανά την ομιλία:

Ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο θέμα της πανδημίας:

«Δεν ζούμε πανδημία ανεμβολίαστων, ζούμε πανδημία του συνόλου του πληθυσμού, λόγω της παραλλαγής Δ και δεν καλύπτεται πλήρως από τα εμβόλια στη μόλυνση ή στην ελαφριά νόσηση». Ενώ, εφιστά την προσοχή σχετικά με τα μονοκλωνικά αντισώματα λέγοντας ότι «αν δε χορηγηθούν μέχρι το Μάρτιο θα έχουμε εκατόμβη νεκρών»

Αναφέρθηκε επίσης, στις κομμένες επιδοτήσεις των αγροτών λέγοντας: «Τις ενισχύεσεις και τις επιδοτήσεις, τα δίναμε μέχρι πεντάρας, και γλιτώσαμε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα.

Δεν είναι δυνατόν ο νέος αγρότης να παίρνει 13.500 ευρώ επιδότηση το 19, πέρυσι 9.000 και φέτος 1500. Σπρώχνει ένα μεγάλο μέρος των αγροτών να εγκαταλείψει την αγροτική δραστηριότητα»

Ο Παύλος Πολάκης μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη μαζικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου του θα εκπέμψει ένα πρόγραμμα αλλαγών που θα υλοποιήσει την επόμενη φορά που θα γίνει κυβέρνηση. Δεν μπορούμε τη δεύτερη φορά κυβέρνησης μας, να μην ελέγχουμε μια από τις τέσσερις τράπεζες».

Πρέπει να προχωρήσουμε στην αύξηση του μισθού στα 800 ευρώ, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη».

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση σε αυτούς που διαχειρίζονται τα της πανδημίας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπροεί να έχουμε Βασιλακόπουλους και Τσιόδρες. Δε μπορεί να είναι αυτοί η επιστημονική προμετωπίδα της χώρας μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook