Χανιά | Ολοκλήρωση κύκλου θεραπείας μελών του Πολυδύναμου Κέντρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ | Photos

χανιά-ολοκλήρωση-κύκλου-θεραπείας-με-1707965

Το απόγευμα της Τετάρτης 7/6/20223 στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ολοκλήρωσης του κύκλου της θεραπείας των μελών του Πολυδύναμου Κέντρου Χανίων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Σε κλίμα ζεστό, οικογενειακό και ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο, τα μέλη, οι εθελοντές και το προσωπικό μοιράστηκαν συναισθήματα χαράς, υπερηφάνειας, συγκίνησης και ικανοποίησης.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ανταποκρινόμενο στα αιτήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας διεύρυνε τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του, προσφέροντας συμβουλευτική υποστήριξη και θεραπεία σε έφηβους και ενήλικες εξαρτημένους από παράνομες και νόμιμες ουσίες, τα τυχερά παιχνίδια, το διαδίκτυο και συνεχίζει να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε κρατούμενους χρήστες παράνομων ουσιών στα Καταστήματα Κράτησης. Επίσης, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στο ευρύτερο οικογενειακό – συγγενικό – φιλικό περιβάλλον του εξαρτημένου ατόμου.

Ευχαριστούμε το Μοναστήρι Αγίας Κυριακής για την φιλοξενία και την αδιάκοπη υποστήριξή του, το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την αμέριστη συμπαράστασή του, καθώς και παλαιούς απόφοιτους για την οργάνωση των ολοκληρώσεων.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους όσους συνεχίζουν μια «καθαρή» ζωή χωρίς εξαρτήσεις με την ελπίδα ότι θα βρεθούν σε μια κοινωνία που θα το ενισχύσει και θα το υποστηρίξει.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook