Χανιά | Οι απαντήσεις στα θέματα της Έκθεσης από το φροντιστήριο Μεθοδικό – Αναμενόμενο το θέμα, απαιτητικές οι ασκήσεις

χανιά-οι-απαντήσεις-στα-θέματα-της-έκθ-1458393

Τα Γενικά Λύκεια μπήκαν σήμερα στον «αγώνα» των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι χαρακτηρίστηκε ως αναμενόμενο, ενώ και οι μαθητές του φροντιστηρίου Μεθοδικό στα Χανιά ήταν αρκετά καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο θέμα.

Η καθηγήτρια του φροντιστηρίου Μεθοδικό Νάνσυ Μουστεράκη, μιλώντας στο zarpanews.gr ανέφερε: «Ήταν ένα αναμενόμενο θέμα σχετικά με την παράδοση και τον πολιτισμό και τα παιδιά είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα.  Οι ασκήσεις ήταν απαιτητικές και χρειάζονταν πολύ καλή τεκμηρίωση, ήταν για πολύ καλά δουλεμένους μαθητές. Τα κείμενα ήταν κατατοπιστικά για το θέμα Δ της έκθεσης. Τα παιδιά μπορούσαν να πάρουν ιδέες από τα κείμενα για την παραγωγή λόγου».

Σχολιάζοντας το θέμα της έκθεσης που ζητούσε το βιωματικό στοιχείο είπε: «Τα τελευταία χρόνια ζητάει το βιωματικό χαρακτήρα, τα παιδιά είναι προετοιμασμένα για αυτό και δεν ήταν κάτι που τα ξάφνιασε».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook