Χανιά | Ο τρελός της περιοχής των Δικαστηρίων… ξαναχτύπησε | Photos

χανιά-ο-τρελός-της-περιοχής-των-δικαστ-801325

Εδώ και περίπου δέκα μέρες, στην περιοχή των Δικαστηρίων, παρατηρείται ένα περίεργο φαινόμενο.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν βρει το μπελά τους, αφού βλέπουν έκπληκτοι τα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους, αλλά και μηχανάκια, με σκασμένα λάστιχα.

Το άγνωστο άτομο, που -υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- δρα στην περιοχή, δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο ωράριο ή τύπο αυτοκινήτου. Ωστόσο, δείχνει μία ιδιαίτερη… προτίμηση στα οχήματα που βρίσκονται παρκαρισμένα επί της οδού 8ης Δεκεμβρίου και με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο «μαχαιρώνει τα ελαστικά τους.Όταν σημειώθηκε το πρώτο συμβάν οι κάτοικοι θεώρησαν πως πρόκειται ενδεχομένως για επίλυση κάποιας προσωπικής διαφοράς, που έχει ο άγνωστος με τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αλλά τα κρούσματα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και πλέον αποδίδονται σε… μανία του δράστη.

Το απόγευμα της Τρίτης μάλιστα όπως κατήγγειλε κάτοικος και μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, περίπου στις 20.00, πέντε αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα στη σειρά και όλα είχαν σκασμένα λάστιχα.  Το γεγονός αυτό, πέρα από τον οικονομικό «πονοκέφαλο» της αντικατάστασης των κατεστραμμένων ελαστικών, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία, αφού ουδείς ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο τετράτροχο «θύμα» της μανίας τους τρελού της περιοχής.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ο τρελός της περιοχής των Δικαστηρίων… ξαναχτύπησε | Photos

  1. Απο τη μια λυπαμαι τους αθρωπους κ τις περιουσιες τους.
    Απο την αλλη σκεφτομαι…καλια που ξεσπα εκεια κ οχι πανω σε καποιον!

  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Στέλιο. Χίλιες φορές ο τρελός να ξεσπάει σε αμάξια παρά σε ανθρώπους ( να θυμίσω το πρόσφατο τραγικό περιστατικό στην γέφυρα του Λονδίνου). Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα που κάθε δήμαρχος έως τώρα έχει παραμελήσει είναι ο φωτισμός. Η 8η Δεκεμβρίου ειδικά τον χειμώνα δεν έχει καθόλου φωτισμό! Είναι θεοσκότεινη όπως και οι περισσότεροι δρόμοι της περιοχής. Αν υπήρχε καλύτερος φωτισμός στην περιοχή σίγουρα θα αποθάρρυνε κάποιους μανιακούς αλλά με έναν δρόμο πίσα στο σκοτάδι όπως η 8η Δεκεμβρίου δεν είναι να απορεί κανείς ότι κάποιοι τρελοί βρίσκουν άλλωθι να περνούν απαρατήρητοι! Για πόσα χρόνια ακόμα αυτή η πόλη θα είναι βουτηγμένη στο σκοτάδι? Ίσως τα χρήματα να πήγαιναν καλύτερα σε βελτίωση του φωτισμού σε συνοικίες περιμετρικά του κέντρου αντί για έργα άχρηστα όπως το κολυμβητήριο του Ακρωτηρίου και άλλα διάφορα? Αλλά φωνή βοώντος εν ερήμω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook