Χανιά | Ο Κώστας Γύπαρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αποκορώνου: «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» | Video

χανιά-ο-κώστας-γύπαρης-ανακοίνωσε-την-1529976

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα ο πρώην βουλευτής Χανίων και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γύπαρης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Δημαρχείο Αποκορώνου, στις Βρύσσες.

Ο κ. Γύπαρης, απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον επιθυμεί προσφέρει στον τόπο του, και κυρίως στη νέα γενιά, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στην αυτοδιοικητική πρωτοβουλία:

«Μετά οπό μια μακρά πορεία στην αυτοδιοικητική και πολιτική ζωή του τόπου, με σεβασμό

στην οικογενειακή παράδοση και τις αξίες που υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνομαι

την ανάγκη να προσφέρω όπως μπορώ στην πατρική γη.

Με όπλα την μακρά εμπειρία μου, την ουσιαστική γνώση των θεμάτων, αλλά και του τρόπου που δουλεύει η δημοσιά διοίκηση και η αυτοδιοίκηση, και κυρίως την ειλικρινή διάθεση για δουλειά και συνεργασία.

Δηλώνω παρών στον Δήμο Αποκορώνου και καλώ όλους εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούμε και αξίζουμε καλύτερα και περισσότερα να έρθουν να μιλήσουμε.

Έντιμα, ειλικρινά και από μηδενική βάση. Με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας, στη νέα γενιά αλλά και στους μεγαλύτερους. Όποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει είναι ευπρόσδεκτος από οπού και αν προέρχεται. Ιδιαίτερο κάλεσμα κάνουμε στη νέα γενιά που πρέπει να συμμετέχει με δυναμισμό και όραμα που σε συνδυασμό με την πείρα των μεγαλύτερων μπορεί να κάνει τη διάφορα».

Όπως τόνισε ο κ. Γύπαρης, το πρόγραμμα της παράταξης, το όνομα αυτής αλλά και τα μέλη που θα την πλαισιώνουν, θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες. Ο ίδιος υποστήριξε πως το χρονικό διάστημα μέχρι τις εκλογές είναι εύλογο, προκειμένου να ανθίσουν συνεργασίες:

«Ο ένας χρόνος που μας χωρίζει από τις δημοτικές εκλογές είναι αρκετός. Μπορεί και πρέπει να αποδειχθεί πολύτιμος για να ξανασκεφτούμε, να συνθέσουμε καινα συν-οραματιστούμε τον Αποκόρωνα που θέλουμε».

Όσον αφορά για τις εσωτερικές διαμάχες στον Δήμο Αποκορώνου που είδαν το φως τις δημοσιότητας το περασμένο διάστημα, δήλωσε πως:

«Δεν κατηγορούμε και δεν έχουμε σκοπό να αντιδικήσουμε με κανένα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι άγονες και ανώφελες μικροπολιτικές και παραπολιτικές διαμάχες και παραγοντισμοί που ταλαιπώρησαν τον τόπο μας και οφείλουμε να αφήσουμε πίσω. Κοιτάμε ίσια μπροστά με καθαρό βλέμμα αφοσιωμένοι στο μοναδικό στόχο που είναι η πρόοδος του τόπου. Οι πολίτικες πεποιθήσεις όλων μας και οι δίκες μου είναι γνωστές και σεβαστές. Η πρωτοβουλία μας όμως οφείλει να υπερβαίνει την πολιτική αντιπαράθεση και να είναι ξεκάθαρα υπερκομματική. Στόχος μας είναι να ενεργοποιήσουμε τις δυναμικές και υγιείς δυνάμεις του τόπου χωρίς προκαταλήψεις, πολιτικές ή άλλες, χωρίς αποκλεισμούς και παραγοντισμούς.»

Δείτε την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Κώστας Γύπαρης:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ο Κώστας Γύπαρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αποκορώνου: «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι» | Video

  1. Στηρίζω τον Κωστή Γυπαρη γιατί είναι καθαρός.οχι όπως άλλους.
    Γιατί ζητάει συμμετοχή και στηριξη, δεν εκβιάζει και δε δημιουργεί πρόβλημα σε οικογένειες με υποψηφιότητες όπως κάποιοι άλλοι.
    Γιατί δεν έχει βάλει χρημα στην τσέπη όπως έκαναν άλλοι……
    Γιατί δεν έχει νοοτροπία μπάτσου και κομματαρχη του 50.

    Όσα έζησε ο αποκορωνας τα τελευταία χρόνια ήταν θλιβερά.ως εδώ!

  2. Αυτός που ξέρει από ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ; Μήπως τον έχει μπερδέψει με την πλατεία ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ; Εκεί λιάζεται ολημερίς και ολονυκτίς και αυτός και το αμάξι του, μονίμως ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρκαρισμένο! Μας δουλεύετε που παρουσιάζετε τύπους σαν κι αυτόν; Τι έχει κάνει στην ζωή του αυτός και όλοι οι υποψήφιοι της γενιάς του; κόλακες και αυλικοί των κομμάτων είναι, ήταν και θα είναι! ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ, σε νέους υποψήφιους σε ηλικία με πτυχία και γνώσεις και με όρεξη να προσφέρουν!
    ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ – ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook