Χανιά | Νέες υποψηφιότητες για Νάνσυ Αγγελάκη και «Μαζί για τα Χανιά»

χανιά-νέες-υποψηφιότητες-για-νάνσυ-αγ-835863

Δύο νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά» ανακοίνωσε η Νάνσυ Αγγελάκη. Ο λόγος για τον Μανώλη Κουτσουκλάκη και τη Νεκτάρια Τέλλα.

Το σχόλιο των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ

«Αγαπητοί συμπολίτες μου ,

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου αποτελούν ένα δεδομένο γεγονός , στο οποίο όμως θα ήταν καλό όλοι να δώσουμε έμφαση . Ως νυν καθηγητής φυσικής αγωγής και ιδρυτής του Γ.Σ Νέαρχος , ο οποίος έχει γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη του αθλητισμού στα πλαίσια της πόλης μας τα τελευταία 2 χρονιά , αλλά και πρώην μέλος της εθνικής Ελλάδος , έχω εκπροσωπήσει την χώρα μας και την πόλη μου σε μεγάλους , σημαντικούς αγώνες. Είναι τιμή μου που έχω καταφέρει να την βγάλω ασπροπρόσωπη σε έναν θεσμό που αποτελεί πρότυπο ήδη από την αρχαιότητα , τον αθλητισμό.

Στόχος μου τόσο επαγγελματικά όσο και ως στάση ζωής είναι η γενικότερη ανάπτυξη του αθλητισμού , της σωματικής και πνευματικής αφύπνισης κάθε πολίτη ‘’ νους υγιής εν σώματι υγιή’’ , στα πλαίσια μίας πόλης πρότυπο , με οργάνωση , ανάπτυξη και προοπτικές για όλους τους νέους . Αυτοί αποτελούν το μέλλον μας . Όλη η πρόοδος μας αντλείται από τον τρόπο σκέψης μας. Ακόμα όμως και υπό αυτούς τους καιρούς που διανύουμε , η προσπάθεια και η εξέλιξη θα μας ανταμείψει με την δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς διαχωρισμούς , λαϊκισμούς και παρατάξεις .

Έτσι , λοιπόν , μετά από πρόταση της κυρίας Νάνσυ Αγγελάκη για την δήλωση υποψηφιότητας μου , ως δημοτικός σύμβουλος , στον ανεξάρτητο συνδυασμό ‘’ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ‘’, ζητώ την συλλογική υποστήριξη σας για την επίτευξη της καλύτερης εκδοχής της πόλης μας , με γνώμονα , την θετικότητα , τις σωστές αξίες , πρότυπα και την παράλληλη αναβάθμιση του τρόπου ζωής σε όλα τα Χανιά.

Με εκτίμηση ,

Κουτσουκλάκης Εμμανουήλ , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΕΛΛΑ

ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ!!!! Μετά το βράδυ των εκλογών ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!! Η πόλη έτοιμη να βγει στον πλειστηριασμό… Αυτή τη φορά όμως λαϊκής πρωτοβουλίας… Ο γάμος ετοιμάζεται με χολιγουντιανά κόλπα και πολιτικά λαιφσταιλίκια. Μπουγάδες, συμμαχίες και στο τραπέζι πέφτουν τα βαριά ονόματα. ΟΙ γαμπροί πολλοί.!!! Τη νύφη την είχαν κάποιοι από αυτούς κάποτε και την απαρνήθηκαν, την ξεπουλήσαν σε μικροπωλητές, την εξευτέλιζαν με τεράστια ικανότητα. Αλλά πάλι την ποθούν. Τι να κάνουμε όμως, Δημοκρατία και ελευθέρια έχουμε. Οι γαμπροί επιμένουν. Ποιος λέει όχι μπροστά σε μια πολιτική καριέρα! Ω άνδρες Χανιώτες, εσείς που υπηρετήσατε ή ποθείτε να υπηρετείτε την αμαρτωλή πολιτική με μεγαλομικροστελέχη των εκάστοτε πολιτικών δημαρχέων, γρηγορείτε!!! Ήγγικεν η ώρα, η ώρα σας…! Συμφέροντα είναι αυτά…. Και όταν τάζεις στους υποψήφιους αντιδημαρχέους πρέπει να κρατάς τον λόγο σου, κουμπαριές είναι αυτές…..και σόγια. Καλά έχετε δίκιο. Στα Χανιά ζω και δεν έχω, δεν έχουμε την αυταπάτη πως θα βγει θα ζητήσει κάνεις συγνώμη δείχνοντας μια έντιμη στάση για όλα τούτα τα δεινά που προκάλεσαν τα προηγούμενα χρονιά και έβαλαν μια πόλη να ζει εδώ και πολλά χρόνια στο ημίφως από ντροπή. Έχει μέλι η εξουσία. Το λέει άλλωστε και το γνωμικό.

Το χρήμα πολύ μίσησαν τη δόξα ουδείς. Τόσα πολλά Πολιτικά χειροκροτήματα και χαχανητά ποτέ άλλοτε από επαγγελματίες γυρολόγους των καφενείων. Εκεί ορίζεται η μοίρα της πόλης. Άλλωστε πως θα κάνεις εντύπωση να σε προσέξουν οι άλλοι. Με θόρυβο από κούφια σαμάρια. Καλά μην τα ισοπεδώνω όλα. Υπάρχουν βέβαια και οι καλοπροαίρετοι. Εκείνοι που είχαν κάθε καλή διάθεση να πιστέψουν και να βοηθήσουν αληθινά για έναν δήμο αλλιώτικο, διαφορετικό, καινούριο και σίγουρα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, δημότες να μοχθούν, να προσπαθούν να βοηθήσουν και πονούν για το αυτό το κατάντημα.

Το παραμύθι το έχουμε ξαναζήσει και για μερικούς από εσάς δυστυχώς, θυμόμαστε…. Κανένας δεν ξεχνά τίποτα δεν ξεχνιέται! Η μήπως ξεχνά και τελικά έχω την πόλη που μου αξίζει; Θα φανεί….. Αλλά τότε άξιοι της μοίρας μας θα είμαστε. Μάγκας θα πει φιλότιμο και εγώ έναν τέτοιο γαμπρό με ήθος γυρεύω για αυτήν την πόλη, για να δω την δω επιτέλους στο ΦΩΣ ευτυχείτε Νεκταρία Τέλλα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (η νονά του Βαγγέλη) Υ.Γ Νάνσυ θα συμπορευτώ με εσένα, γιατί εμπιστεύομαι εσένα και τα κίνητρα σου, είσαι πολύ ικανή ηθική και αποτελεσματική, ξέρω την αγάπη σου για αυτή την πόλη και με εμπνέεις. Αλλά πάνω από όλα έχεις ομάδα και όχι παράταξη σκοπιμοτήτων. Μην με απογοητεύσεις!!!

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook