Χανιά | Νεαρός που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί «έσπασε» τα αυτοκίνητα στη Νέα Χώρα | Photos

χανιά-νεαρός-που-είχε-πρόσφατα-αποφυλ-960073

Στη σύλληψη ενός νεαρού υπηκόου Λιβύης, που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και ο οποίο φέρεται να είναι το άτομο που προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή της Νέας Χώρας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Η σύλληψη του νεαρού έγινε τις πρωινές ώρες σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό διαπιστώθηκε από τους ιδιόκτητες των οχημάτων την Παρασκευή το πρωί, οι οποίοι αντίκρισαν τα τζάμια των αυτοκίνητων τους σπασμένα, τόσο εκείνοι που τα είχαν παρκάρει σε πιλοτή, όσο και κάποια που ήταν στον δρόμο.

Πέρα από τις υλικές φθορές που προκάλεσαν οι βανδαλισμοί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, οι δράστες αφαίρεσαν από το εσωτερικό των οχημάτων προσωπικά είδη, αλλά και χρήματα. Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων έξι (6) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την ανάλυση του τρόπου δράση και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 32χρονος προχθές (29.11.2019) τα ξημερώματα είχε διαπράξει έξι (6) κλοπές σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων, αφαιρώντας

χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη προχθές (29.11.2019) το βράδυ (ο 32χρονος).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.»

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Νεαρός που είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί «έσπασε» τα αυτοκίνητα στη Νέα Χώρα | Photos

  1. Εύλογο, αυτοί που παραχώρησαν παραμονή στο δράστη αλλά και έξοδο από την κράτηση, να αναλάβουν της ευθύνες και να αποζημιώσουν τα θύματα, Φυσικά από το εισόδημα τους και όχι από φορολογία Ελλήνων πολιτών αφού είναι τόσο φιλεύσπλαχνη. Αν δεν αντιδράσουν οι εκλεγόμενη θα χρεωθούν πολλά στο άμεσο μέλλων, κακοκαιρία έρχεται. Υπό φυσιολογικές συνθήκες εφόσον γνωρίζουν το δράστη η ασφαλιστικές εταιρίες δεν αποζημιώνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook