Χανιά | Να φύγει άμεσα η πύλη στο Γουβερνέτο απαιτεί ο Καλογερής – Εκδόθηκε πρωτόκολλο αποβολής

χανιά-να-φύγει-άμεσα-η-πύλη-στο-γουβερ-1210917

Την απομάκρυνση της περίφημης πύλης που είχε τοποθετήσει η Μονή Γουβερνέτου στον δρόμο που οδηγεί προς τη Μονή, απαιτεί με επίσημο τρόπο πλέον η Περιφέρεια Κρήτης.

Έχει πλέον εκδοθεί πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής, το οποίο, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Καλογερή, παραδόθηκε σε δικαστικό κλητήρα την Πέμπτη και αναμένεται να κοινοποιηθεί άμεσα στη Μονή.

Η Περιφέρεια ζητάει να απομακρυνθεί η πύλη, καθώς ο δρόμος είναι δημόσιος. Άλλωςστε, αυτό έγινε σαφές και από την σχετική απάντηση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών σε πρόσφατη ερώτηση στη Βουλή του Βασίλη Διγαλάκη.

Η Μονή έχει προθεσμία ενός μηνός βάσει νόμου, για να προσβάλει το πρωτόκολλο.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Να φύγει άμεσα η πύλη στο Γουβερνέτο απαιτεί ο Καλογερής – Εκδόθηκε πρωτόκολλο αποβολής

  1. Ποιος ξέρει τι συμφέροντα παίζονται στο Ακρωτήρι.Τον τελευταίο περιπου μηνα έχει αλλάξει κ ο αεροδιαδρομος των πολιτικών αεροσκαφών,και πλέον περνάνε κ πάνω από Πλακουρες,Κουνουπιδιανα,Αγ.Ονουφριο κ κατόπιν στρίβουν για Ευρώπη κ Αθήνα.Ο θορυβος φυσικα είναι ανυποφορος,καθώς μιλάμε για οικιστικες περιοχές.Την λογική πίσω από αυτην την αλλαγή,αδυνατώ να την καταλάβω,καθώς τα αεροπλάνα τώρα διανύουν κ ελαφρά μεγαλύτερη απόσταση.

  2. Ο Επαρχιακός δρόμος είναι δημόσιος δρόμος χοντρούλη;;;Συνδέει δηλαδή 2 επαρχίες Κυδωνίας και Σελίνου ας Πούμε; Η Περιφέρεια πάντως σωστά τον συντηρεί το δρόμο και σωστά…είναι μοναστήρι, άρα ΝΠΔΔ και αυτοδιοίκητο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook