Χανιά | Μπήκαν στο ταξί χωρίς μάσκα και θα πληρώσουν – Έπεσαν πρόστιμα για κορονοϊό και κάπνισμα

χανιά-μπήκαν-στο-ταξί-χωρίς-μάσκα-και-1190915

Πρόστιμο 300 ευρώ θα πληρώσουν δυο πολίτες στα Χανιά, οι οποίοι το Σάββατο επιβιβάστηκαν σε ταξί, χωρίς να φορούν την προστατευτική τους μάσκα.

Παρά την γενικότερη χαλάρωση των μέτρων, η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους για την διαπίστωση παραβάσεων που αφορούν τόσο στα μέτρα καταπολέμησης του κορονοϊού όσο και στον αντικαπνιστικό νόμο.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ, το Σάββατο 9 Απριλίου διενήργησε 1.841 ελέγχους σε όλη την Κρήτη και διαπίστωσε συνολικά έξι παραβάσεις.

Εκτός από τους επιβάτες των ταξί στα Χανιά, η Αστυνομία κατέγραψε επίσης παραβάσεις στο Ηράκλειο, που αφορούν έναν πολίτη ο οποίος δεν φορούσε την μάσκα του στον εσωτερικό χώρο των ΚΤΕΛ αλλά και έναν ιδιοκτήτη καφενείου ο οποίος επέτρεπε το κάπνισμα σε πελάτη του. Επίσης, εκτός από τον ιδιοκτήτη που θα πληρώσει 500 ευρώ, επέβαλε πρόστιμο 100 ευρώ και στον πελάτη που κάπνιζε στο κατάστημα. Στους ίδιους επίσης (καφετζή και πελάτη), επιβλήθηκαν επίσης έξτρα πρόστιμα για μη χρήση της μάσκας.

Στο Ρέθυμνο και το Λασίθι δεν καταγράφηκαν παραβάσεις.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Μπήκαν στο ταξί χωρίς μάσκα και θα πληρώσουν – Έπεσαν πρόστιμα για κορονοϊό και κάπνισμα

  1. Να δημοσιευσω κι εγω τοτε φωτογραφιες απο τροχονομικο ελεγχο που ο αστυνομικος δε φοραει μασκα και μιλαει στον πολιτη!! Και φυσικα δεν ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο! Αντεπιθεση λοιπον, για να μαθετε να ειστε Ανθρωποι και οχι γουρουνια! Με τετοια ακριβεια και προβληματα εσεις το χαβα σας! Λες και τηρειται κανενα μετρο. Λες και ελεγχεται τους τουριστες! Ξεφτιλες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook