Χανιά | Με το βλέμμα στραμμένο στη Γ’ Εθνική ο Γρανίτης – Τι είπε ο «αρχιτέκτονας της νίκης» Τάκης Διακάκης

χανιά-με-το-βλέμμα-στραμμένο-στη-γ-εθ-1689371

Πρωτάθλημα και κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατέκτησε ο Γρανίτης το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Χανιώτικη ομάδα, κατάφερε να επιβληθεί στον περσινό νταμπλούχο Απόλλωνα με 2-0!

Όπως δήλωσε στο Zarpa Radio 89,6 ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Διακάκης «Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία». Μιλώντας στον Δημήτρη Παππά, τόνισε πως «οι άνθρωποι της διοίκησης τα τελευταία χρόνια φτιάχνουν μία ομάδα που να είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο, να είναι στην πρώτη πεντάδα του χανιώτικου τοπικού. Κάποια στιγμή όλη η ιστορία ωρίμασε, ήρθαν στην ομάδα και καλύτεροι παίκτες, ήρθα και εγώ. Δουλέψαμε πολύ όλη την χρονιά και καταφέραμε να κάνουμε αυτή τη σπουδαία επιτυχία».

Για το θέμα τον εγκαταστάσεων, ο κ. Διακάκης σχολίασε «στα μέσα της χρονιάς αλλάξαμε γήπεδο γιατί ήταν πολύ μικρό για την ομάδα μας. Το γήπεδο χρησιμεύει πολύ σα προπονητήριο. Χρησιμοποιείται για τις ακαδημίες.

Γι’ αυτό και τα επίσημα ματς, φιλοξενούνται στο γήπεδο του Γαλατά.

Το βλέμμα στραμμένο στην Γ’ Εθνική 

Μετά τη χθεσινή επιτυχία, σειρά έχουν άλλα πέντε ματς. Πρόκειται για δύσκολους αγώνες με ομάδες από άλλα μέρη της Ελλάδας.

«Έχουμε δύσκολους αγώνες με αθηναϊκές ομάδας και πρωταθλητές Κρήτης από άλλους νομούς για να βγούμε κατηγορία. Μιλάμε για πέντε ματς».

Ο προπονητής του Γρανίτη, ευχαρίστησε αλλά απηύθυνε και κάλεσμα στον κόσμο να στηρίζει την ομάδα. «Χρειαζόμαστε πολύ την βοήθεια του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε γιατί τα Χανιά χρειάζονται μία ομάδα στην Γ’ εθνική που δεν υπάρχει. Έχουμε πολλούς Χανιώτες ποδοσφαιριστές – και έμπειρους – που μπορεί να την στελεχώσουν». κατέληξε.

φώτο από athlitiko.gr

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook