Χανιά | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Σκακιστικό Τουρνουά στο Δήμο Αποκορώνου

χανιά-με-επιτυχία-ολοκληρώθηκε-το-3ο-σ-1445827

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Σκακιστικό τουρνουά του Δήμου Αποκορώνου.

Στον πανέμορφο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βάμου προσήλθαν πάνω από εβδομήντα σκακιστές για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής που μας πέρασε.

Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους και παίξανε έξι αγώνες με περιορισμένο χρόνο σκέψης. Τα πρωταθλήματα αποδείχτηκαν αρκετά μαχητικά και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που είχαμε ισοβαθμίες στις τελικές κατατάξεις.

Διοργανωτές των αγώνων ήταν η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου την Π.Ε. Χανίων και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Εκ μέρους του Δήμου Αποκορώνου χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος την Μονομετοχικής κ. Κοτσυφάκης Αντώνης, ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Βάμου ¨Ο ΠΡΙΝΟΣ¨ κ. Χατζηδάκης Γιώργος και εκ μέρους της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων – ΣΑΜΑΡΙΑ ο κ. Μαργαρώνης Γιάννης.

Να τονίσουμε ότι εκτός από τα καθιερωμένα κύπελλα και μετάλλια που πήραν οι νικητές, ο Δήμος Αποκορώνου πρόσφερε αναμνηστικό επετειακό βιβλίο για την επανάσταση του 1821. Αναλυτικά τώρα οι νικητές των ομίλων έχουν ως εξής:

Πρωταθλητής Αποκόρωνα στον 1 ο όμιλο δυναμικότητας αναδείχτηκε ο Δαβαρίας Ιωάννης, 2ος ο Χατζηδάκης Λάμπρος και στην 3 η θέση ισοβάθμησαν ο Κισσαμιτάκης Στράτος και ο Αγγελάκης Ιωάννης.

Στα κορίτσια πρωταθλήτρια Αποκορώνου αναδείχτηκε η Δαβαρία Αργυρώ. Στους αθλητές συλλόγων πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Γκόγκας Παντελής, 2 ος ο Σχετάκης Γιώργος και στην 3 η θέση ισοβάθμησαν ο Τζατζιμάκης Θοδωρής, Ντενεκετζής Παρασκευάς και ο Σκαράκης Σταύρος.

Στα κορίτσια πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Ψαριανού Έλενα, 2 η η Τσαφαράκη Κατερίνα και 3 η η Τσακαλάκη Καλλιόπη.

Στο 2ο όμιλο δυναμικότητας την 1 η θέση κατέκτησε ο Σπυριδάκης Μανόλης, 2 ος ο Κουράκης Αντώνης και στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Ασγουδάκης Στέλιος και ο Κουβεδάκης Δημήτρης.

Στα κορίτσια την 1 η θέση κατέκτησε η Βολάνη Όλγα 2 η η Καντεράκη Αντελίνα και 3 η η Φορτινάκη Αλεξάνδρα. 1ος από τον Δήμο Αποκόρωνα ο Τζωρτζακάκης Μανόλης, 2 ος ο Ζουμπουλάκης Σταύρος και 3 ος ο Ψαρουδάκης Πέτρος.

Στα κορίτσια την 1 η θέση κατέκτησε η Τζωρτζακάκη Μαριλένα, 2 η η Ψαρουδάκη Εμμανουέλα και 3η η Ψαρουδάκη Ευαγγελία.

Στον όμιλο νηπίων και Α δημοτικού πρώτευσε η Κουβεδάκη Ραφαέλλα η οποία έχει κατακτήσει τα πάντα φέτος και εκπλήσσει συνέχεια! 2 η η Τζατζιμάκη Μαρία και 3 η η Κουρμουλάκη Στέλλα.

Στα αγόρια την 1η θέση κατέκτησε ο Γκούβρας Κων/νος, 2 ος ο Χαρίτος Χρήστος και στην 3 η θέση ισοβάθμησαν ο Μαργαρώνης Διονύσης, Ουζουνστεφανής Νικόλας και Καροφυλλάκης Εμμανουήλ.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Τσαφαράκης Πέτρος που ήταν ο μικρότερος αθλητής των αγώνων.

Τιμήθηκαν επίσης ηΜαραγκουδάκη Κατερίνα και η Ζαμπετάκη Αναστασία από τον Δήμο Αποκόρωνα.

Στον όμιλο ενηλίκων την 1 η θέση κατέκτησαν ο Δημουλάς Χάρης, 2 ος ο Αρχολέων Κων/νος και 3 ος ο Τζατζιμάκης Γιώργος. Πρωταθλητής Δήμου Αποκόρωνα αναδείχτηκε ο Ξενάκης Μπάμπης και πρωταθλήτρια η Δημοπούλου Διονυσία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook