Χανιά | Με 247 σακούλες σκουπίδια «καθάρισε» φέτος για πάρτη μας το «Chania Trash Party»

χανιά-με-247-σακούλες-σκουπίδια-καθάρι-916225

Με ένα ακόμη πάρτι… καθαρισμού παραλίας από σκουπίδια, η εθελοντική ομάδα από τα Χανιά, ολοκλήρωσε για φέτος το project της «Chania Trash Party».

Περίπου 50 άτομα, που συμμετείχαν στο τελευταίο φετινό πάρτι, μάζεψαν 48 σακούλες σκουπιδιών από το Πάρκινγκ του άλσους Αγίων Αποστόλων και φτάνοντας συνολικά τις 247 σακούλες σε 6 δράσεις μέσα σε 1,5 μήνα, προσπάθησαν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες στο θέμα της καθαριότητας, στο οποίο συμβάλλοντας όλοι μας, μπορούμε να διατηρήσουμε τις παραλίες και την πόλη μας καθαρές.

Η συγκεκριμένη ομάδα Chania Trash Parties προωθεί μεταξύ άλλων τον εθελοντισμό και αποδεικνύει πώς με την ευαισθητοποίηση όλων μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα τέτοιο, ώστε να αφυπνίσει υπηρεσίες να είναι εντατικότερες στην εργασία τους και τους πολίτες να μην επαναπαύονται ότι κάποιος άλλος θα κάνει τη… βρώμικη δουλειά.Όπως αναφέρει μάλιστα το «Chania Trash Party» στην σελίδα του στο Facebook «κάπου εδώ το πρότζεκτ μας θα σταματήσει για φέτος με την ελπίδα ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι καθώς η όρεξη είναι μεγάλη και οι ιδέες πολλές, όπως δυστυχώς και τα σκουπίδια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Coffee Island Chania, Stegno plus chania, στην καντίνα «Το λιμανάκι» και στον κύριο Μιχάλη Παπάζογλου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Σε όλα τα παιδιά που έβαλαν στην άκρη άλλες ασχολίες τους για να συμμετάσχουν στις δράσεις μας και σε όλους όσους μας στήριξαν με τα μηνύματα και την θετική τους ενέργεια».

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook