Χανιά | Λύματα από βόθρους στη θάλασσα δίπλα από το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας | Video

χανιά-λύματα-από-βόθρους-στη-θάλασσα-δ-1473955

Με μια δυσάρεστη και ανησυχητική εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι γονείς και παιδιά, όταν πήγαν το πρωί του Σαββάτου για την καθιερωμένη τους προπόνηση στον ιστιοπλοϊκό όμιλο δίπλα στο Κολυμβητήριο Χανίων στη Νέα Χώρα.

Κάτω από άγνωστες προς το παρών συνθήκες στη θάλασσα απορρίπτονταν λύματα, από αγωγό. Η δυσωδία ήταν ανυπόφορη, ενώ και στις φωτογραφίες που έστειλαν πολίτες στην ΕΡΤ Χανίων, είναι ορατό το πρόβλημα.

Οι γονείς επικοινώνησαν τόσο με το Λιμενικό, όσο και με τη ΔΕΥΑΧ και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Οι τεχνικοί δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα διαρροής στο δίκτυο της επιχείρησης ενώ  στέλνουν κλιμάκιο, προκειμένου να προχωρήσουν σε αυτοψία και έρευνα για τον εντοπισμό πιθανών υπαίτιων η κάποιο άλλο πρόβλημα.

One thought on “Χανιά | Λύματα από βόθρους στη θάλασσα δίπλα από το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας | Video

  1. Δήμαρχε σταματά τα λαμογιέ έργα της μίζας των μουσείων, πλακοστρώσεων και ηλεκτρονικών σταθμεύσεων και φτιάξε υπονόμους γιατί σε χαβούζα μέσα να κανείς τέτοια έργα είναι σαν να προσπαθεί ο καραγκιοζης να βάλει ηλιακό στην ….καλύβα του ! Τα λύματα ( όπως και πέρυσι ) δεν είναι κάτι ….φυσιολογικό σε ένα μικρό χωριουδάκι, πολύ περισσότερο σε μια πόλη 100.000 κατοίκων. Αν δεν ξέρεις τι να κανείς τηλεφώνησε στο Tarpon Spring να σου πούνε αλλοιώς περίμενε να σου πούμε εμείς μόλις μας απαντήσουν στο e-mail που θα τους στείλουμε ! ! Η μήπως πρέπει να δώσεις πίσω τις γαλάζιες σημαίες και να ζητήσεις συγνώμη από τους τουρίστες των Χανίων αφού τους εξηγήσουμε την κατάσταση των λυμάτων ?
    Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι η είσαι ανίκανος η εχεις χαμηλό IQ, όποιο και να είναι ο κόσμος δικαιούται μια καθαρή υγειή πόλη και για τον ίδιο και τα παιδιά του ! Εκτός αν θες τα λύματα στο δρόμο για να κάνει ο κουλής και Ντορα τεστ για ……………κορωνοιό για να μας ……..ξανασώσουν αν προλάβουν πριν τις εκλογές !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook