Χανιά | Κόβει την πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση

χανιά-κόβει-την-πίτα-του-ο-σύλλογος-ερ-996594

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση στα πλαίσια της δράσης του καλεί τις φίλες, τους φίλους και τα μέλη του να καλοσωρίσουν τη νέα χρονιά με αγωνιστική και χαρούμενη διάθεση το Σάββατο 15/2 στις 21:00 στο μουσικό καφενείο Άσωτος για να την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

«Μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τον κλάδο και για το λαό μας συνολικότερα, με τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας, οι οποίες μας εμπλέκουν όλο και περισσότερο στο κουβάρι των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, με την κοινωνική ασφάλιση να γίνεται όλο  και πιο πολύ ατομική μας υπόθεση, με την παιδεία να εμπορευματοποιείται και το δόγμα νόμος και τάξη να παίρνει διαστάσεις, σηκώνουμε ανάστημα, γλεντάμε και πολεμάμε για τη ζωή που μας αξίζει.

Γιατί απλά η ζωή μας δε χωράει στις πολιτικές της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και διαχρονικά των

κυβερνήσεων που μας θέλουν στην άκρη αδύναμους και φοβισμένους. Με αισιοδοξία υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά, συναντιόμαστεσε όμορφα στέκια και δίνουμε το πρώτο μεγάλο μας ραντεβού στις 18/2 στην απεργία για να πούμε ένα μεγάλο Όχι στην κατακρεούργηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook