Χανιά | Κλείνουν λόγω κακοκαιρίας όλα τα σχολεία του Δήμου Κανδάνου Σελίνου

χανιά-κλείνουν-λόγω-κακοκαιρίας-όλα-τ-1362959

Κλείνουν αύριο οι σχολικές μονάδες του Δήμου Κανδάνου Σελίνου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μετά από απόφαση του Δήμου, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα αναστείλουν τη λειτουργία τους τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια, το Λύκειο Παλαιόχωρας και το ΕΠΑΛ Καντάνου, καθώς οι  Παιδικοί  Σταθμοί του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου:

«Με την σύμφωνη γνώμη των Αντιδημάρχων του Δήμου, ανακοινώνουμε την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Η απόφαση λήφθηκε δεδομένων των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν το προσεχές διάστημα στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Η χιονόπτωση καθιστά επικίνδυνη την μετακίνηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων προς τα σχολεία.

Επιπλέον, λόγω ψύχους,  καθίσταται πρακτικά αδύνατη η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω πανδημίας σύμφωνα με το οποίο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων τα παράθυρα των σχολικών αιθουσών,  πρέπει να παραμένουν ανοικτά.

Για τους παραπάνω λόγους και με προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook