Χανιά | Κάτοικοι διαμαρτύρονται για αγωγό ύδρευσης που σπάει συνέχεια στο Πασακάκι – Τι θα κάνει η ΔΕΥΑX

χανιά-κάτοικοι-διαμαρτύρονται-για-αγ-1218177

Ένας αγωγός ύδρευσης στην οδό Αιβαλί, η οποία είναι κάθετη στην οδό Ελευθερίας, στο Πασακάκι Χανίων, προκαλεί προβλήματα στην ύδρευση των γύρω σπιτιών, καθώς, όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής στο zarpanews.gr, το τελευταίο έτος σπάει συνεχώς.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, συνεργείο της ΔΕΥΑΧ βρίσκεται στο σημείο και σήμερα, πραγματοποιώντας επισκευή. Ωστόσο, το ίδιο πρόβλημα είχε προκύψει και πριν από δέκα περίπου μέρες και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, τα σπίτια μένουν χωρίς νερό. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με την πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη, η οποία αποδέχθηκε ότι σε εκείνο το σημείο ο αγωγός δεν αντέχει πια και υποσχέθηκε ότι θα αντικατασταθεί:

«Το δίκτυο ύδρευσης στην πόλη είναι πεπαλαιωμένο και στο σημείο εκείνο πράγματι παρατηρούνται συχνές βλάβες. Έχουμε δημιουργήσει όμως ειδικό συνεργείο που ασχολείται αποκλειστικά με την αντικατάσταση των σωληνώσεων, το οποίο εδώ και τέσσερις μήνες περίπου αντικαθιστά τους σωλήνες σε σημεία που έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έιναι στα Λιβάδια, στην οδό Αννιτσάκη. Όταν θα τελειώσει την παρέμβαση εκεί, προγραμματίζουμε άμεσα να γίνει αντικατάσταση και στην οδό Αϊβαλί.»

Στην οδό Αννιτσάκη το συνεργείο αναμένεται να τελειώσει την παρέμβαση την ερχόμενη εβδομάδα.
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook