Χανιά | Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανάκι στον Πλατανιά | Photos

χανιά-κατέληξε-η-γυναίκα-που-παρασύρθ-1450526

Υπέκυψε στα τραύματά της η 73χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι στον Πλατανιά το βράδυ της Κυριακής, όταν κινείτο πεζή στην περιοχή. (Δείτε εδώ.)

Η άτυχη γυναίκα που είχε έρθει στα Χανιά για τις διακοπές της, υπέστη σοβαρά τραύματα από το τροχαίο, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να κρατηθεί στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως σε μια στιγμή αυτές οι διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χανιά | Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανάκι στον Πλατανιά | Photos

  1. δε ξερω δεν ημουν εκει ΑΛΛΑ αν η γυναικα ηταν ξενη και περνουσε τη διαβαση και τα δικα μας βουγια εδω….που δεν ξερουν οτι διαβαση= στοπ οταν περναει πεζος..ισον ΚΛΑΦΤΑ!

    1. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΥΝ ΤΑ ΟΖΑ ΤΟΥΣ…..ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ

    2. Όσο βούγια και να είναι η πλειοψηφία των Χανιωτών οδηγών, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων δεν παίζει να μην γνωρίζουν τι εστί διάβαση πεζών. Από καθαρή μαγκιά και θράσος επιλέγουν να τις αγνοούν καθώς θεωρούν ότι είναι οι άρχοντες των δρόμων!
      Για τον ίδιο λόγο τους βλέπεις να γκαζώνουν σαν τρελοί μόλις δουν πορτοκαλί φανάρι και δεν τους καίγεται αν σκοτώσουν κάποιον!!

      Και για όλο αυτό το φονικό που συντελείται στους δρόμους είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συνένοχη η Τροχαία η οποία τόσα χρόνια δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα να βάλει τέλος σε αυτό το φονικό που συντελείται στους δρόμους καθημερινά.
      Πώς γίνεται δηλαδή ο μέσος κάφρος Χανιώτης οδηγός που εδώ οδηγεί σαν καννίβαλος να μετατρέπεται ξαφνικά σε οδηγικό πρότυπο στην βόρεια Ευρώπη? Ίσως επειδή εκεί του κόβεται η μαγκιά σύριζα όταν του έρχονται τσουχτερά πρόστιμα με κάμερες παντού?
      Και δεν χρειάζεται να πάμε εξωτερικό για να καταλάβουμε τι εστί πολιτισμός. Μόλις 60 χλμ ανατολικά στο γειτονικό Ρέθυμνο οι οδηγοί στην συντριπτική τους πλειοψηφία σταματούν στις διαβάσεις.
      Άραγε διαφορετικό αέρα αναπνέουν στο Ρέθυμνο και σέβονται τους πεζούς?

      Κατά τα άλλα έχουμε και τον Δήμαρχο να περηφανεύεται για έξυπνες πόλεις….
      Μετά περιμένουμε να δούμε ποτέ άσπρη μέρα… ούτε κατά διάνοια!

  2. Το καλιτερο για την τουριστικη σαιζον και τους Πλατανιανους νεοπλουτους. Αν δεν το κανει Κουλης το πλημελημα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ο κοσμος μυαλο δεν βαζει. Ο κ. Μαλανδρακης ας αφησει τις μαλανδριες και τωρα που’νε γεματο το τουριστικοχωρι ας βαλει ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ και καμερες να κοβουνε κλησεις! Το επομνο θυμα θα ο γυιος η ή κορη κανενους αποξω απο το Πολυτεχνειο στου Χαλκιαδακη. χαθηκανε δυο κοπελια ΝΤΡΟΠΗ & ΑΜΑΡΤΙΑ, υπαρχει διαβαση παραλιγο να δειρουνε τη γυναικα μου προχθες που σταματησε να περασουνε μερικοι φοιτητες! Ο δεν ξεροτηγανας ο δημαρχος ας παρει και κανα πινελο ΝΑ ΒΑΨΕΙ την διαβαση μεταξυ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ και Πολυτεχνειου! Ντροπη μας!
    Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τη σκεπασει, λυπαμαι ειλικρινα!

  3. Όταν υπάρχει διπλή διαγράμμιση δεν προσπερνάμε ούτε από αριστερά, ούτε από δεξιά επειδή χωράει το όχημα. Το μόνο που κάνει η τροχαία είναι να κορνάρει στο κέντρο, ώστε να μην σπάσει η κυκλοφοριακή φούσκα του χρυσού δημάρχου. Αυτό με τα αυτόματα, τους ντελιβεράδες και λοιπούς λεβεντομα..κες πρέπει να σταματήσει.

  4. Για τις προσπεράσεις των σκουτερ/μηχανών από δεξιά και αριστερά και μετά όταν μπαίνουν μπροστά σου να πατάνε φρένα, τι έχει να πει η τροχαία, επιτρέπεται; Για το σλαλομ που κάνουν ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα στα φανάρια και βαράνε καθρέφτες κτλ για να είναι «πρώτοι» στο φανάρι, τι έχει να πει η τροχαία; Για το ότι χρησιμοποιούν τον νέο μας ποδηλατόδρομο για να προσπερνάνε την κίνηση; Και κυρίως για το ότι τρέχουν πάνω σε ένα όχημα που αντικειμένικα ΔΕΝ έχει καλά φρένα, τι έχει να πει η τροχαία; Όχι πως τα αυτοκίνητα είναι καλύτερα με όλους τους «βιαστικούς» και τους «γρήγορους» και όχι πως οι οδηγοί σκουτερ είναι έτσι 100%. Αλλά οι περισσότεροι κάνουν τα παραπάνω και τα βλέπουμε καθημερινά. Θα επέμβει ποτέ η τροχαία μας ή θα κοιτάζει μόνο να γράφει πρόστιμα σε όσα αυτοκίνητα δεν διαθέτουν… τουριστική σήμανση; Ντροπή πραγματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook