Χανιά | Καταγγελία για συμπεριφορά υπαλλήλου ΚΤΕΛ σε 18χρονη φοιτήτρια – «Που πας με αυτά τα ρούχα;»

χανιά-καταγγελία-για-συμπεριφορά-υπα-977586

Λεκτική επίθεση σε βάρος της από υπάλληλο του ΚΤΕΛ καταγγέλλει  στο zarpanews.gr οικογένεια 18χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα της Τετάρτης, η νεαρή κοπέλα πήγε να αγοράσει το (μειωμένο) εισιτήριό της με προορισμό το Ρέθυμνο από τα εκδοτήρια στα Χανιά. Όταν η φοιτήτρια πήγε να δείξει την βεβαίωση σπουδών που είχε στο κινητό της (μιας και δεν έχει εκδοθεί ακόμα το φοιτητικό πάσο από την σχολή της) η ταμίας όχι μόνο δεν δέχθηκε να το δει, αλλά άρχισε να της επιτίθεται σχολιάζοντας το ντύσιμό της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει στο zarpanews.gr ο πατέρας του κοριτσιού, η υπάλληλος του ΚΤΕΛ την προσέλαβε, λέγοντας της «που πας με αυτά τα ρούχα;» ενώ την ειρωνεύτηκε με το να της πει «Τέτοια ώρα έχεις μάθημα;».

Ωστόσο η νεαρή, προκειμένου να προλάβει το δρομολόγιο του υπεραστικού λεωφορείου έκοψε ολόκληρο εισιτήριο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως, εντοπίζεται στον τρόπο που συμπεριφέρθηκε η υπάλληλος, για αυτό και ο γονέας κατήγγειλε το περιστατικό και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, αναμένει απάντηση από τον σταθμάρχη.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Καταγγελία για συμπεριφορά υπαλλήλου ΚΤΕΛ σε 18χρονη φοιτήτρια – «Που πας με αυτά τα ρούχα;»

  1. Κάτι δεν πάει καόλου μα καθόλου καλά με το ΚΤΕΛ Χανίων.Συνέχεια θέματα, συνέχεια προβλήματα συνέχεια παράπονα, συνεχείς κακές συμπεριφορές και συγγνώμες μετά. Δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός.Κατά τα άλλα «σημασία έχει το ταξίδι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook