Χανιά | Και… πολύ κράτησε ο ποδηλατόδρομος στη Νέα Χώρα | Photo

χανιά-και-πολύ-κράτησε-ο-ποδηλατόδρο-1104125

Δυστυχώς, με τα δεδομένα των Χανίων, ήταν αναμενόμενο εν τέλει ο νέος ποδηλατόδρομος στη Νέα Χώρα να χάσει τον σεβασμό των Χανιωτών.

Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή φωτογραφία του Αντρέα Βάνδουλα από το σημείο, με δεκάδες αυτοκίνητα παρανόμως παρκαρισμένα στην δεξιά πλευρά, χωρίς κάποια κλήση από την αστυνομία, η οποία έχει γίνει… χίλια κομμάτια με τόσες αρμοδιότητες που της έχουν ανατεθεί για την τήρηση των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό στο συγκεκριμένο σημείο, φτάνει ένας να «σπάσει» τον ποδηλατόδρομο παρκάροντας πάνω του κι έπειτα πολλοί θα ακολουθήσουν…

zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Και… πολύ κράτησε ο ποδηλατόδρομος στη Νέα Χώρα | Photo

  1. Δεν χρειαζόταν να κάνουν ποδηλατόδρομο εκεί. Ο κάθε ανεγκέφαλος που δεν βλέπει το σοβαρό πρόβλημα της στάθμευσης στην πόλη των Χανίων σπαταλάει τα χρήματα των πολιτών σε αχρείαστες κατασκευές. Κανένα ποδήλατο δεν έχω δει να κάνει βόλτα στον πολυδιαφημηζόμενο ποδηλατόδρομο. Αλήθεια γιατί δεν μας λένε πόσο κόστισε και σε ποιών τις τσέπες μπήκαν???? Μεγάλο φαγοπότι απο ότι άκουσα…..

  2. Σε αυτή την πόλη δεν πρέπει να υπάρχουν ποδήλατα δέντρα άνθρωποι με ειδικές ανάγκες εδώ πρέπει να υπάρχει μόνο ότι φέρνει xρημα τόσο τραγικοί έχουμε καταντήσει

    1. Τραγικός είσαι εσύ!! Πήγαινε στους Αγίους Αποστόλους να κάνεις την ποδηλατάδα σου και όχι να κλείνουμε και να στενεύουμε τους μισούς δρόμους της πόλης αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό και που θα βρει ο ταλαίπωρος πολίτης αυτής της πόλης που θα παρκάρει. Στο εξωτερικό όπου έχει ποδηλατόδρομους έχει φαρδείς δρόμους με 2 και 3 λωρίδες και αρκετά πάρκινκ και όχι σαν εδώ που στα 8 μέτρα του δρόμου αφαίρεσαν τα 3 μέτρα για τα (υποτιθέμενα)ποδήλατα και πάρκινκ πουθενά

  3. Για όσους ζητάνε οι ποδηλάτες να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας: Με την ίδια λογική όσοι δεν έχουν παιδιά δεν θα έπρεπε να πληρώσουν φόρους για τα σχολεία, και όσοι πληρώνουν παραπάνω τέλη κυκλοφορίας από άλλους θα πρέπει να έχουν και παραπάνω δικαιώματα στους δημόσιους δρόμους. Η όχι ?

    Για όσους δεν βλέπουν ποδήλατά στους ποδηλατοδρόμους: Ούτε αμάξια έβλεπαν όταν δεν υπήρχαν δρόμοι. Αν κάνετε λίγο υπομονή και δεν παρκάρετε τους κουβάδες σας στους ποδηλατόδρομους θα δείτε σύντομα πολλά ποδήλατα.

    Για όσους νομίζουν ότι στο εξωτερικό όλα είναι αγγελικά πλασμενα: προφανώς για να λέτε ότι λέτε, όχι απλά δεν έχετε πάει στο εξωτερικό, δεν έχετε βγει καν έξω από το χωριό σας. Αν είχατε έστω ταξιδέψει στο εξωτερικό δεν θα λέγατε αυτά που λέτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook