Χανιά | Ιερή ακολουθία στον Άγιο Ιωάννη Ελεήμονα με συνδρομή… Αστυνομίας καταγγέλλουν κάτοικοι του Παζινού

χανιά-ιερή-ακολουθία-στον-άγιο-ιωάννη-1134147

Παρουσία αστυνομίας, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του Παζινού Ακρωτηρίου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ο Εσπερινός στον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα. Οι κάτοικοι, που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν υπογραφές για το ζήτημα του Μετοχίου του Αγ. Ιωάννη, απέστειλαν νέα επιστολή με αφορμή το γεγονός αυτό, όπου με σκωπτικό ύφος σχολιάζουν την αστυνομική παρουσία, ενώ προαναγγέλλουν πως θα ενημερώσουν τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπως επίσης και το Οικουμενικό Πατριαρχείο:

«Το χθεσινό απόγευμα υπήρξε ομολογουμένως μοναδικό κατά την διάρκεια του Εσπερινού για το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα:

Τέσσερα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήθος αστυνομικών φύλαγαν την είσοδο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα (η οποία προηγουμένως απασφαλίσθηκε από το λουκέτο

που είχαν τοποθετήσει οι τοπικοί θρησκευτικοί μας ηγέτες ) για να μην μπαίνει κανένας στην Εκκλησία στον δεσποτικό θρόνο της οποίας καθόταν ο Τιτουλάριος Επίσκοπος και πρωτοσυγγελεύων στην Μητρόπολή μας, ηγούμενος της Αγίας Τριάδος , ενώ χρέη Ιεροψάλτου εκτελούσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και ιερείς.

Προφανώς οι εν λόγω αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία στα πλαίσια των διαδικασιών για την περιστολή της πανδημίας.

Πέραν αυτών, ικανός αριθμός άλλων αστυνομικών με πολιτική περιβολή , κυκλοφορούσε στους γύρω από το κτιριακό συγκρότημα χώρους , προφανώς για να συλλάβει τους ναρκομανείς για τους οποίους έκανε προ ημερών αναφορά σε απάντησή Του, ο Μητροπολίτης μας.

Τους Προϊσταμένους των εν λόγω αστυνομικών που έδωσαν τις σχετικές οδηγίες (ύστερα

από αίτημα τίνος;) τους συγχαίρουμε για την συμμόρφωση τους στα υποδειχθέντα. Ευτυχώς με την επέμβαση αυτή , δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορονοιού στον Παζινό, παρά το ότι όταν κτύπησαν νεκρικά οι καμπάνες την στιγμή της ακολουθίας , φοβηθήκαμε ότι είχε υπάρξει πρόβλημα.

Τις ευχαριστίες μας προς τους παραπάνω προϊσταμένους μαζί με πλούσιο φωτογραφικό και ηχητικό υλικό, θα τις υποβάλουμε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη καθώς και στον ίδιο τον συμπολίτη μας Πρωθυπουργό και ακόμα και τους τοπικούς βουλευτές, για να είναι σίγουροι, ότι το κράτος μας λειτουργεί στην εντέλεια.

Δεν θα παραλείψουμε βέβαια να καταστήσουμε γνωστές στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης και σε αυτήν του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, τις προσπάθειες των τοπικών

θρησκευτικών μας ηγετών, να επικρατήσει η εκκλησιαστική νομιμότητα προς χάριν της σύμπνοιας και της αγάπης του λαού για τις οποίες αγωνίστηκε ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμονας που γιορτάζουμε.»

(Οι υπογραφές είναι στη διάθεση του zarpanews.gr)

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ιερή ακολουθία στον Άγιο Ιωάννη Ελεήμονα με συνδρομή… Αστυνομίας καταγγέλλουν κάτοικοι του Παζινού

  1. Βρε αθεόφοβοι έχετε γίνει ρεζίλι της χριστιανοσύνης. Και ο Μητσοτάκουλας τρέμει να σας κατονομάσει ως ηθικούς αυτουργούς των ανθρώπων που πεθαίνουν αυτή τη στιγμή. Τέτοιοι είστε γιατί τέτοιοι ήσασταν πάντα. Στο πυρ το εξώτερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook