Χανιά | Η υπενθύμιση της Ντόρας στον Κυριάκο για τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου | Video

χανιά-η-υπενθύμιση-της-ντόρας-στον-κυρ-1702867

Mια υπενθύμιση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά το τέλος της ομιλίας του στις Βρύσες Αποκορώνου το πρωί της Τετάρτης.

Μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ολοκλήρωσε την ομιλία του, η Ντόρα Μπακογιάννη, πλησιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντάς του «Πες τους ότι πρέπει να πετάξουν τα παλιά ψηφοδέλτια», με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει την υπενθύμιση στους πολίτες, για το τι πρέπει να προσέξουν κατά την εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως κατά τις επόμενες εκλογές, δε θα γίνεται σταυροδοσία στους υποψηφίους, αλλά η επιλογή θα γίνει με λίστα,  σύμφωνα με τη σειρά κατά την οποία εκλέχθηκαν οι υποψήφιοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

3 thoughts on “Χανιά | Η υπενθύμιση της Ντόρας στον Κυριάκο για τα ψηφοδέλτια των εκλογών της 25ης Ιουνίου | Video

  1. Εν-δυο, εν-δυο… Στρατιωτάκια έχουν τους ψηφοφόρους τους στη ΝΔ. Μέχρι και ήδη σταυρωμένα ψηφοδέλτια τους μοίραζαν στις προηγούμενες εκλογές. Και επειδή τώρα οι εκλογές είναι με λίστα, φοβούνται μήπως οι ευφυείς ψηφοφόροι της ΝΔ (εξαιρώ όσους συμπολίτες μας είναι αγράμματοι ή έχουν αδυναμία να διαβάσουν) μπερδευτούν και ρίξουν τα προηγούμενα ψηφοδέλτια. Τουλάχιστον η ΝΔ από οργάνωση σκίζει (χωρίς πλάκα)

  2. Ξέρεις Κώστα κ πόσα ψηφοδέλτια με σταυρό στον Πολάκη μοιράστηκαν στο χωριό μου? Κοίτα τις γκάφες του σύριζα και άσε ήσυχο το λαό.

  3. Μπράβο και στον Πολάκη για την οργάνωση (χωρίς πλάκα). Δεν βλέπω να διαφωνείς με την ουσία. όσο για τις γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ, συμφωνώ απολύτως. Δεν έπρεπε να ξεζουμίσει τους μικρομεσαίους με τη φορολογία, δεν έπρεπε να αφήσει 37 δις στα ταμεία για να κάνει το τζάμπα μάγκα ο Κούλης στον κορονοϊό με τις επιστρεπτέες, έπρεπε να κάνει κάνει εκλογές τον Οκτώβρη έχοντας μοιράσει 20 δις από τα 37 δις, έπρεπε να έχει εμπεδώσει στο λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και έδωσε πρόσβαση στις αγορές με χαμηλό επιτόκιο, το οποίο φυσικά μια φιλελεύθερη κυβέρνηση και με ρυθμισμένο το χρέος θα το πήγαινε εκ του ασφαλούς ακόμη χαμηλότερα. Όσο για το λαό, σηκώνει πολύ κουβέντα!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook