Χανιά | Η θεατρική παράσταση «Κοίτα τους» από το πολυδύναμο κέντρο του ΚΕΘΕΑ

χανιά-η-θεατρική-παράσταση-κοίτα-του-1269796

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά, το Σάββατο 21 Αυγούστου και ώρα 21:00, θα «ανεβάσει» τη θεατρική παράσταση «Κοίτα τους» στο Γήπεδο Συριλίου.

Συνδιοργανωτές σε αυτό το εγχείρημα είναι ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Συριλίου- Μετοχίου- Ελληνικού Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος και ο Δήμος Πλατανιά. Το έργο είναι του Μ. Ποντίκα και παραχωρήθηκε αποκλειστικά για την παρουσίασή του από το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας, Κρήτης με έδρα τα Χανιά του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σε καλλιτεχνική επιμέλεια, συρραφή και διασκευή της εθελόντριας Φαίης Ψωμαδάκη.

Το «Κοίτα τους» υιοθετεί τη σπονδυλωτή διάρθρωση επεισοδίων για τη γελοιογράφηση καταστάσεων της ελληνικής κοινωνίας, που λειτουργούν ως αναπαραστατικός καθρέφτης της εποχής του συγγραφέα.

Το έργο παροτρύνει να στρέψουμε το βλέμμα αφενός στην ελληνική οικογένεια που, ελλείψει σεβασμού και επικοινωνίας, ανατροφοδοτεί προβληματικές συμπεριφορές και αφετέρου, στους παραδομένους στην έλξη του χρήματος ανθρώπους, που επιδιώκουν την απόκτησή του με κάθε κόστος.

Το «Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035309 είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη» 2014 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook