Χανιά | Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Κανδάνου – Σελίνου | Photos

χανιά-η-ορκωμοσία-του-δημοτικού-συμβο-913217

Με κάθε επισημότητα, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου, και σύμφωνα με το τελετουργικό πραγματοποιήθηκε σήμερα 26 Αυγούστου 2019 στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Παλαιόχωρας, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Το τελετουργικό περιελάμβανε την ορκωμοσία του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου  και των μελών των τοπικών συμβουλίων καθώς και  την υπογραφή  του Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας.

Τελέστηκαν δύο ορκωμοσίες για αυτούς που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο και για  αυτούς που ορκίστηκαν με πολιτικό στην τιμή και στην  συνείδησή τους.

Μετά τις ορκωμοσίες ακολούθησε η ομιλία του Δημάρχου κ. Αντωνίου Περράκη, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του Δήμου για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Στην ομιλία του ο κ. Περράκης αναφέρθηκε στα θεμέλια των έργων υποδομής που τέθηκαν στη διάρκεια της πρώτης θητείας, στις σημαντικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες  που έγιναν σε όλο τον Δήμο, τόνισε ότι: «..το όποιο αποτέλεσμα απαιτεί από όλους τους εμπλεκόμενους, αιρετούς και εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου εργατικότητα, αφοσίωση, υπομονή και επιμονή, συνεργασία και συμπόρευση σε βάθος χρόνου».

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους συναδέλφους του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Καντάνου-Σελίνου» και δεσμεύτηκε ότι: «..εγώ προσωπικά και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα συνεχίσουμε να προασπιζόμαστε  το κοινωνικό συμφέρον, να είμαστε κοντά στον κάθε δημότη προσπαθώντας για την εξεύρεση της καλύτερης κάθε φορά δυνατής λύσης στα μικρά και μεγάλα προβλήματα».

Τέλος, ευχαρίστησε τους αποχωρήσαντες δημοτικούς συμβούλους  για τη σημαντική συνεισφορά τους στο έργο της πρώτης δημοτικής περιόδου.

Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην Ορκωμοσία και ιδιαίτερα τον Εφημέριο κ.Νικόλαο Λαμπάκη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου Παλαιόχωρας.

Ακολούθησε κέρασμα στον χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook