Χανιά για… Σούπερ Λιγκ! Διέλυσαν 5-1 τον Καραϊσκάκη

χανιά-για-σούπερ-λιγκ-διέλυσαν-5-1-τον-κ-998774

Χάρη στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, τα Χανιά, κατάφεραν να φτάσουν σε μια εντυπωσιακή νίκη, διαλύοντας τον Καραϊσκάκη με σκορ 5-1!

Τα Χανιά δείχνουν έτσι τα… δόντια τους εν όψει των μαχών που αναμένονται στα πλέι οφ, όπου με εμφανίσεις όπως σε αυτό το παιχνίδι είναι προφανές ότι θα βρίσκονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα Χανιά είχαν καθαρίσει από το πρώτο κιόλας μισάωρο το ματς, αφού το σκορ ήταν ήδη 3-0, κάνοντας από ένα σημείο και μετά στο β’ ημίχρονο συντήρηση δυνάμεων. Μάλιστα, αυτό συνέβη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με τον οποίο οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες στην 3η θέση!

Το σκορ για τα Χανιά άνοιξε ο Κάσσος στο 11ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 στο 18’. Στο 33′ ακολούθησε το γκολ από τον Κουσκουνά για το 3-0, ενώ το 4-0 ήρθε στο 53’ από τον Γρομητσάρη. Στη συνέχεια, ο Καραϊσκάκης σκόραρε στο 81′ με τον Κυβελίδη, αλλά στο 82′ ο ο Γιάκος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Ο Καραϊσκάκης στο 84’ έχασε πέναλτι και συγκεκριμένα ο Κυβελίδης, σουτάροντας άουτ, ενώ στο 74’ τα Χανιά είχαν δοκάρι με τον Κάσσο.

Να σημειωθεί ότι ο κόσμος στα Περβόλια ήταν αρκετός, ενώ επέστρεψε ως αντίπαλος ο Γιώργος Πετράκης, ο οποίος χειροκροτήθηκε από το κοινό των Χανίων.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας). Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας) – Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Τσούτσης (10′), Μουμίν (12′), Πάνος (84′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν (69′ Γιάκος), Παναγιωτούδης, Κάσσος, Σουντουρά (65′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς (78′ Τζιώρας).

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Χατζηδίμπας (60′ Αλμπάνης), Χατζηστραβός (83′ Δεινόπαπας), Καπίας, Ψιάνος, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης (66′ Κούστα).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook