Χανιά | Για πόσο θα κλείσει ο δρόμος από το λύκειο Κουνουπιδιανών έως το Πολυτεχνείο Κρήτης

χανιά-για-πόσο-θα-κλείσει-ο-δρόμος-από-896179

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος σήμερα και την Τρίτη λόγω των εργασιών αντικατάστασης των οδοστρωμάτων που εκτελούνται στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι ο δρόμος στο τμήμα από το Γενικό Λύκειο Κουνουπιδιανών έως την είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης θα παραμείνει κλειστός σήμερα 22/7 και αύριο 23/7, λόγω των εργασιών αντικατάστασης των οδοστρωμάτων που εκτελούνται στην περιοχή αυτή τη στιγμή.

Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Ακρωτηρίου – κόμβο πρώην Δημαρχείου Ακρωτηρίου.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν νωρίτερα οι εργασίες, ο δρόμος θα δοθεί άμεσα και πάλι στην κυκλοφορία.»

Zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Για πόσο θα κλείσει ο δρόμος από το λύκειο Κουνουπιδιανών έως το Πολυτεχνείο Κρήτης

  1. Απαράδεκτο: Πρέπει να φτάσεις στο πολυτεχνείο από τα Κουνουπιδιανά για να διαπιστώσεις ότι είναι κλειστός ο δρόμος και πρέπει να κάνεις αναστροφή και να γυρίσεις πίσω.
    Μία ταμπέλα που να ειδοποιεί είναι δύσκολο να βάλουν είτε ο εργολάβος είτε η τροχαία;
    Η αντιπεριφέρεια δε μπορόυσε να βγάλει τις προηγούμενες μέρες την ανακοίνωση;

  2. Πραγματικά απαράδεκτοι όλοι! Από την Αντιπεριφέρεια μέχρι τον ανάδοχο! Ποιούς ειδοποίησαν και πότε για το αμφίπλευρο κλείσιμο ενός δρόμου με τέτοια κυκλοφορία οχημάτων; Έτσι κάνουν στην Αθήνα ή σε μεγάλες πόλεις σε κεντρικές αρτηρίες όταν ασφαλτοστρώνουν; Κλείνουν ΚΑΙ τα δύο ρεύματα; Δεν ντρέπονται επιτέλους όλοι οι εμπλεκόμενοι;

  3. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους πεζούς που κινούνται στο τμήμα Κορακιές – Πυθάρι, καθότι ο δρόμος δεν διαθέτει πεζοδρόμια, ενώ ο φωτισμός του συγκεκριμένου τμήματος είναι ανύπαρκτος !!!

  4. Χίλια μπράβο!! Ξεκινάτε ένα έργο και κλείνετε τους δρόμους χωρίς να υπάρχει ενημέρωση!! Και πάλι μπράβο! Κι ένα μπράβο ακόμα για τον δρόμο που με την πρώτη βροχή, θα γίνει ποτάμι πάλι! Τόσο δύσκολο να γίνουν αποστραγγιστικά έργα, απλώς ανοίγοντας 2-3 φρεάτια παραπλεύρως του δρόμου;;;; Πόσο μυαλό θέλει;;; Οι μηχανικοί της περιφέρειας δεν τα βλέπουν αυτά;;;; Έλεος πια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook